ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διψήφια αύξηση παρουσιάζουν οι προκρατήσεις των Αυστριακών για διακοπές στην Ελλάδα

0

H Ελλάδα εδραιώνεται στην κορυφή της τουριστικής ζήτησης στην Αυστρία για το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, όλα τα στοιχεία δείχνουν  διψήφια αύξηση προκρατήσεων ενώ προγραμματίζονται πρόσθετα αεροπορικά δρομολόγια προς νέους ελληνικούς προορισμούς.

Τα δεδομένα αυτά αντλήθηκαν από την διεθνή τουριστική έκθεση Ferien 2024, που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη 14 έως 17 Μαρτίου καθώς αθρόα ήταν η προέλευση του κοινού στο περίπτερο του ΕΟΤ, όπου επίσης προβλήθηκαν οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί.

Επίσης, σύμφωνα με έρευνα της TUI αλλά και με τα αποτελέσματα των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Έκθεση, η Ελλάδα παραμένει με διαφορά ο δημοφιλέστερος προορισμός των Αυστριακών. Στις επιλογές του κυριαρχούν η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Κάρπαθος, η Κέρκυρα και η Χαλκιδική.

Η εξαιρετική πορεία των κρατήσεων κατέγραψε διψήφια αύξηση για ορισμένους προορισμούς καλύπτοντας μάλιστα ήδη το 70% του δυναμικού τους για το 2024. Αυτό επισημάνθηκε κατά τις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις που είχαν τα στελέχη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας με τους διευθυντές της TUI, Dertour, Springer Reisen και Ideal Tours.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ