ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δρομολογούνται εξελίξεις στην Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ

0

Την προσεχή εβδομάδα είναι προγραμματίζεται  – εκτός απροόπτου-  να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή του νέου γραμματέα της.

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος ο Αναπληρωτής Γραμματέας, στην προκείμενη περίπτωση ο φαρμακοποιός κ. Ανδρέας Αντωνίου, θα καλέσει τα εννέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής σε συνεδρίαση με θέμα την εκλογή του νέου επικεφαλής. Η ψηφοφορία θα γίνει μεταξύ των μελών και θα επιλέξουν ένα από όσους εκδηλώσουν υποψηφιότητα για την θέση.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αναμένεται να γίνει παρουσία του Βουλευτή του κόμματος κ.  Μανώλη Χνάρη ενώ διευκρινίζεται πως οι εξελίξεις αυτές οφείλονται στην παραίτηση του έως πρότινος γραμματέα κ. Μιχάλη Σαρρή, ο οποίος εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Σταύρο Αρναουτάκη στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον του για την θέση του νέου γραμματέα θα εκφράσει ο Ανδρέας Αντωνίου ενώ δεν έχει γίνει γνωστή κάποια άλλη σχετική πρόθεση από άλλο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής έως την ώρα έκδοσης της εφημερίδας μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ