ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κλειστά λόγω καύσωνα τα ολοήμερα τμήματα δημοτικών και νηπιαγωγείων σε Μυλοπόταμο και Δήμο Αγίου Βασιλείου

0

"Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των ολοήμερων τμημάτων όλων των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων και δημοτικών) του Δήμου για αύριο, Τετάρτη 12 Ιουνίου, και Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν. Επιπλέον, αναστέλλεται πλήρως η λειτουργία των παιδικών σταθμών Ζωνιανών και Λιβαδίων για αύριο, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024.

Η απόφαση λήφθηκε μετά από συζήτηση του Δημάρχου κ. Γεώργιου Κλάδου με τους αντιδημάρχους Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, και Κοινωνικής Πολιτικής. Λαμβάνοντας υπόψη το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας καθώς και τις υποδομές των σχολικών μονάδων, αποφασίστηκαν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτήν την έκτακτη κατάσταση. Επίσης, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συνδημότες μας να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες για την αντιμετώπιση του καύσωνα, ιδιαίτερα οι ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες".

Κλειστά τα ολοήμερα στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αγίου Βασιλείου

Αντίστοιχα , λόγω του καύσωνα δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα τμήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίου Βασιλείου το επόμενο διήμερο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ