ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Ρεθύμνης με εκπροσώπους Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

0

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με εκπροσώπους της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δήμαρχος είχε την χαρά να υποδεχθεί τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και εκπρόσωπο της Κυνουρίας κ. Γιάννη Δαλιάνη καθώς και τον πρώην Πρόεδρο της Κοιντότητας Αγίου Ανδρέα Αρκαδίας κ. Αθανάσιο Σούσο, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την συμπαράσταση και την υποστήριξη της τοπικής δημοτικής Αρχής προς το Αρκαδικό στοιχείο που διαβιεί και εργάζεται στο Ρέθυμνο.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στις εξαιρετικές σχέσεις που διέπουν τους κατοίκους των δύο περιοχών και τόνισαν πως μπορούν να αναπτυχθούν επιμέρους συνεργασίες στον πολιτισμό και στον τουρισμό με έμφαση στον σχολικό τουρισμό, καθώς μαθητές από το Ρέθυμνο και την Αρκαδία, θα μπορούσαν να ανταλλάσσουν επισκέψεις και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και την ιστορία των δύο περιοχών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών για περαιτέρω συνεργασία και σύσφιξη δεσμών και σχέσεων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ