ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μανόλης Χνάρης: «Απαράδεκτη και εντελώς αδικαιολόγητη η εξαίρεση αναβάθμισης του Λιμενικού Σταθμού Αγ. Γαλήνης»

0

Με νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση – Αναφορά, ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μανόλης Χνάρης, απευθυνόμενος προς τον αρμόδιο υπουργό, σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 32/2024 Επιστολής της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης (Ε.Π.Λ.Σ.Δ.Κ.), επαναφέρει στη Βουλή των Ελλήνων, το αίτημα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης (Ε.Π.Λ.Σ.Δ.Κ.), για την αναβάθμιση του Λιμενικού Σταθμού Αγίας Γαλήνης από την 4η στην 3η κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στο εν λόγω έγγραφο, ενόψει της επικείμενης έκδοσης ΠΔ για τη μεταβολή της κατηγορίας των Λιμενικών Σταθμών της περιφέρειας Δυτικής Κρήτης «…δεν αναφέρεται  ο Λιμενικός Σταθμός Αγίας Γαλήνης» με αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη αγωνία στους Λιμενικούς, ευελπιστώντας ότι τελικά θα συμπεριληφθεί στην κατηγορία δεδομένου ότι «..πληροί όλα τα κριτήρια».

Ακολούθως, ο Βουλευτής Ρεθύμνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η εξαίρεση του Λιμενικού Σταθμού Αγ. Γαλήνης από την απόφαση  του αρμόδιου Υπουργού για την αναβάθμιση του παραμένει απαράδεκτη και εντελώς αδικαιολόγητη καθώς έχει ήδη αποφασισθεί η αναβάθμιση των υπολοίπων Λιμενικών Σταθμών της Χώρας Σφακίων, Παλαιόχωρας και Σελίνου.

Γι’ αυτό το λόγο με τις κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις έχω ήδη ενημερώσει τη Βουλή για τη δρομολόγηση όλων των σχετικών αναγκαίων ενεργειών καθώς τα ανωτέρω διαλαμβανόμενα της Ένωσης Λιμενικών Δυτικής Κρήτης τεκμηριώνουν εύλογα και δίκαια αιτήματα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ