ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Βαριά θλίψη στον Σύλλογο Τριτέκνων Ρεθύμνου - Έφυγε από τη ζωή ένα αγαπητό και μαχητικό μέλος

0

 Η Διοίκηση του Συλλόγου συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

Ο Δημήτρης Παραγιουδάκης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου από το 2010 και μέχρι σήμερα. Διακρίθηκε για τη μαχητικότητα και την αφοσίωσή του στην προάσπιση των δικαιωμάτων των Τριτέκνων, κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό όλων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ρεθύμνης, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παραγιουδάκη, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα: .

- Να εκφράσει τα συλλυπητήρια των μελών του Δ.Σ. στην οικογένειά του και στους οικείους του.
- Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

Η μεγάλη οικογένεια των Τριτέκνων θρηνεί από σήμερα την απώλεια του Δημήτρη Παραγιουδάκη, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Ο εκλιπών συνάδελφος διακρίθηκε για τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητά του, υπερασπιζόμενος με ήθος τα συμφέροντα των Τριτέκνων. Ενέπνεε τον σεβασμό και την αγάπη όλων όσων συνεργάστηκαν μαζί του, έχοντας κατακτήσει την καθολική αποδοχή, αγάπη και εκτίμηση όλων των Τριτέκνων.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την προσωπικότητά του, οι κουβέντες φτωχές μπροστά στον πόνο όλων.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣ

Η παρουσία σου θα μείνει ορόσημο στον Σύλλογό μας.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ