ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στις ίδιες κάλπες ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή για το νέο πρόεδρο

0

Την Κυριακή 13/10 και από τις 7πμ έως τις 7.00 μμ θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής. Τα εκλογικά τμήματα του νομού θα παραμείνουν τα ίδια με αυτά της πρώτης (6/10) Κυριακής και είναι:

-Μια κάλπη στο Δημαρχείο Ανωγείων

-Μια κάλπη στο πρώην Δημαρχείο Γαράζου

-Δύο κάλπες στο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Περάματος

-Μια κάλπη στο πρώην Δημαρχείο Άδελε

- Μια κάλπη στο Δημαρχείο Ρεθύμνου

-Δύο κάλπες στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε Ρεθύμνου

-Μια κάλπη στο χώρο του Δημαρχείου στην Αγία Φωτεινή

-Μια κάλπη στο χώρο του πρώην Δημαρχείου στο Φουρφρουρά

-Μια κάλπη στο Δημαρχείο στο Σπήλι

-Μια κάλπη στο πρώην Δημαρχείο στον Πλακιά

-Μια κάλπη στο πρώην Δημαρχείο στον Άγιο Ανδρέα

-Μια κάλπη στο χώρο του ΚΕΠ στην Επισκοπή

Επισημαίνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία αυτής της Κυριακής έχουν μόνο όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή , ενώ αυτή την φορά δεν απαιτείται η καταβολή κάποιου χρηματικού ποσού ούτε η συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής Νέου Μέλους ή Φίλου . Η ταυτοποίηση των στοιχείων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο :

Απαιτείται λοιπόν η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης (νέου τύπου). Ειδικά για τους νέους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, που δεν περιλαμβάνονται στον Εθνικό εκλογικό κατάλογο, η ταυτοποίηση γίνεται, για τους μεν Έλληνες με ταυτότητα/διαβατήριο και ΑΜΚΑ, για τους αλλοδαπούς με άδεια παραμονής και AMKA και για τους Κύπριους με κυπριακή ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Ο ΑΜΚΑ θα προκύπτει από δημόσιο έγγραφο (π.χ. e- ΕΦΚΑ), που θα επιδεικνύεται στην εφορευτική επιτροπή.

Σαν Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ρεθύμνου καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής να επιβεβαιώσουν ξανά με την συμμετοχή τους ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι εκείνη η εναλλακτική Κυβερνητική επιλογή που στις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν προκύψουν θα είναι πρωταγωνιστής.

Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο Γραμματέας

Ανδρέας Αντωνίου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ