ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπόγραψε την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Λυκείου Ανωγείων

0

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου Λυκείου Ανωγείων υπόγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβαση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, εκ μέρους του Δήμου Ανωγείων ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Σαλούστρος, εκπροσώπησε το Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη ενώ παρούσα ήταν και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένη Ρανουτσάκη.  

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 600.000 ευρώ και προβλέπεται να αναβαθμίσει ενεργειακά το σχολικό κτίριο. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν θα είναι σύμφωνες με τις οδηγίες Βιοκλιματικού Σχεδιασμού Σχολικών Κτιρίων που εφαρμόζονται από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. και παραμένουν σε ισχύ.

Αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω: Θερμομόνωση και Υγρομόνωση Τοιχοποιίας με δημιουργία κελύφους που περιορίζει τις αποθήκες θερμότητας. Θερμομόνωση και Υγρομόνωση Κεραμοσκεπής. Αντικατάσταση Κουφωμάτων με ενεργειακά χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας διπλού υαλοπίνακα, αντικατάσταση Συστήματος Θέρμανσης και τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος για ενεργειακό συμψηφισμό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ