Μια ξεχωριστή συντροφιά βρέθηκε στα «Hasika» τον χώρο που δημιουργεί και μοιράζεται με τους φίλους των υψηλών γεύσεων τις δημιουργίες του ο Ρεθεμνιώτης βραβευμένος σεφ Μιχάλης Χάσικος.
Στην όμορφη παρέα που απόλαυσε το φαγητό της στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο Λευτέρης Λαζάρου που ως γνωστόν είναι ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin στην Ελλάδα, αλλά και ο Ρεθεμνιώτης ιδιοκτήτης του αποστακτηρίου 35Ν, Ηλίας Μελισσουργός.
Ο Μιχάλης Χάσικος φυσικά, δεν χρειάζεται συστάσεις αφού η φήμη του «Hasika» προηγείται κι έχει ξεπεράσει ακόμα και τις προσδοκίες του ίδιου του δημιουργού του καθώς έχει αναδειχθεί σε σημείο που προσφέρει ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες.
Φωτογραφία: Γιώργος Κατάκης