ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΛΑ.Ο.Σ. Ρεθύμνου: Κρήτη και υποταγή δεν γίνεται

0

Ελευθερία Τσουπάκη

Υποψήφια ΛΑ.Ο.Σ. Ρεθύμνου

Η καταγωγή μου είναι από Νίθαυρη Αμαρίου. Μεγάλωσα και ζω στο Ρέθυμνο. Είμαι Ιστορικός  -  Αρχαιολόγος. Εργάζομαι ως Καθηγήτρια στη Μέση Εκπαίδευση στο Ρέθυμνο. Σπούδασα στην Ιταλία στο Πανεπιστήμιο της Μπολώνια αποφοιτώντας με άριστα. Κάνω Μεταπτυχιακό στη Συστηματική Φιλοσοφία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι Εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος 2010 στο συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ». Ενασχόληση στον τομέα της Ειδικής Αγωγής με παιδιά ΑΜΕΑ.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας που στηρίζουν αυτές τις αρχές και απορρίπτει όσους συντάσσονται με τα άκρα, την αλαζονεία, τον ολοκληρωτισμό, την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη πραγμάτων.

Είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά οπαδοί ενός κόμματος.

Γιατί ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

προερχόμαστε από εσάς και παλεύουμε σαν εσάς.

Επειδή το ΛΑΟΣ βάζει τη διαπλοκή απέναντι, τολμώντας να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Νιώθω ότι μας έκλεψαν την αξιοπρέπεια μας και την εθνική μας περηφάνια. Μας ρωτάνε γιατί ΛΑ.Ο.Σ.; Και απαντάμε γιατί ΛΑ.Ο.Σ. σημαίνει Ελλάδα και Ορθοδοξία. Το ΛΑ.Ο.Σ. χωρά όλους όσους αισθάνονται, λειτουργούν και σκέφτονται ως Έλληνες.

Λέμε ΟΧΙ στο «Διαίρει και βασίλευε» Δεξιών – Μεσαίων – Αριστερών – Σοσιαλιστών και Καπιταλιστών. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός αποσκοπεί σε μια πολιτεία που θα χαρακτηρίζεται από Λαϊκό Φιλελευθερισμό και ατομικές ελευθερίες, κράτος δικαίου κοινωνικής ειρήνης και ευημερίας και ταυτόχρονα προστασίας του ελληνικού ορθόδοξου χριστιανικού πολιτισμού, γιατί αυτό επιθυμεί και εκφράζει ο Ελληνικός λαός.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν επιθυμεί διακρίσεις εις βάρος καμιάς γνωστής θρησκείας ή δόγματος, η προστασία των οποίων όμως δεν πρέπει να γίνεται εις βάρος της επικρατούσης θρησκείας της Ελλάδος, που εκπροσωπεί η Ανατολική Ορθόδοξος Εκκλησία.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. επιδιώκει την ειρηνική και με δημοκρατικά μέσα ρήξη και ανατροπή των πολιτικών δυνάμεων που κατά τις τελευταίες δεκαετίες στάθηκαν ανίκανες να εξυπηρετήσουν τα εθνικά μας συμφέροντα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα κόμμα απόλυτα δημοκρατικό, γιατί πρεσβεύει την ευνομία και την ισονομία, προτάσσει τη διασφάλιση της λαϊκής κυριαρχίας, λειτουργεί θεσμικά με αιρετά όργανα και απευθύνεται σε ενεργούς, σκεπτόμενους και ενημερωμένους πολίτες. Είναι κόμμα λαϊκό, που τάσσεται στην υπηρεσία των ατομικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων, στην ασφάλεια, την πρόοδο και την ευημερία όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων πολιτών, χωρίς διακρίσεις.

Κόμμα εκσυγχρονιστικό, με την ουσιαστική έννοια του όρου, που πολεμά φαινόμενα που χαρακτηρίζουν χρεοκοπημένες κοινωνίες, όπως η διαφθορά, η αναξιοκρατία, η κοινωνική ανισότητα, η ανεργία, η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια, η παραοικονομία, η παραπληροφόρηση δια της διαπλοκής, οι πελατειακές σχέσεις των κομμάτων και ο εμπαιγμός των πολιτών.

Η εξάλειψη αυτών των θλιβερών φαινομένων και όχι η αποδυνάμωση της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων είναι ο ευνοούμενος εκσυγχρονισμός. Είμαστε ένα κόμμα ελληνοκεντρικό, που προτάσσει τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα του ελληνικού λαού, και του έθνους, διαπνέεται από τον ελληνικό πολιτισμό, το ελληνικό πνεύμα και τις ελληνικές αξίες στη χάραξη και εφαρμογή της πολιτικής του.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. μολονότι έχει επίγνωση στη θεμελιακή προσφορά του ελληνικού πνεύματος στον παγκόσμιο πολιτισμό, δεν διαπνέεται από συμπλέγματα σωβινισμού ή ρατσισμού.  Αναγνωρίζει και σέβεται την προσφορά όλων των λαών και επιθυμεί ανάλογη αναγνώριση να υπάρχει και εκ μέρους των ξένων κυβερνήσεων στις δικές μας επιλογές και πολιτισμικές ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητες.

Οι διεθνείς παράγοντες, οι οποίοι κατά κύριο λόγο επέβαλαν τη δημιουργία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σχετίζονται άμεσα με τη μεθόδευση της παγκοσμιοποίησης και της δημιουργίας μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η οποία καθώς έχει φανερά εχθρικές διαθέσεις προς τα εθνικά κράτη, απειλεί και τον ελληνισμό.

Υφαλοκρηπίδα, εναέριος χώρος, χωρικά ύδατα, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου κ.λπ., είναι θέματα μη διαπραγματεύσιμα και κακώς γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις, δεδομένου ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο εφαρμογής Διεθνούς Δικαίου.

Το κράτος των Σκοπίων, δεν μπορεί να λέγεται «Μακεδονία» όπως έχει καθιερωθεί στο Εξωτερικό γιατί αυτό αποτελεί παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας. Για τη Βόρειο Ήπειρο υιοθετούμε απολύτως τη θέση του «Γέρου της Δημοκρατίας» Γεωργίου Παπανδρέου ότι: «Η διεκδίκηση της Βορείου Ηπείρου είναι υποχρέωση του Έθνους, Ιερά και  Απαράγραπτος».

Ομογένεια ίσον «Ελλάδα εκτός Ελλάδας» με τη δημιουργία Κοινοβουλίου της Μεγάλης Ελλάδας, στο οποίο θα μετέχουν εκπρόσωποι της ομογένειας από όλον τον κόσμο. Αυτό το όργανο θα συντονίζει τους Έλληνες του εξωτερικού και θα λειτουργεί με μόνο γνώμονα την υποστήριξη και προώθηση των ελληνικών δικαίων και συμφερόντων ανά τον κόσμο.

Το ΛΑ.Ο.Σ.

•    Δεν είναι ένα κόμμα πυροτέχνημα ούτε ιδρύθηκε χτες, ιδρύθηκε ανήμερα του Τιμίου Σταυρού στις 14.9.2000.

•    Δούλεψε αγωνιστικά για πολλά χρόνια και  έδωσε μάχη εκτός και εντός βουλής.

•    Πάλεψε ενάντια στην παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες και ενάντια στην εγκληματικότητα.

•    Ενάντια στους δανειστές που επιδιώκουν την αποικιοποίηση της χώρας και το λαό υποταγμένους δούλους του.

•    Ενάντια στο σύστημα των τραπεζών που επικρατούν και δεν χρηματοδοτούν.

•    Ενάντια στην ανεργία και το κλείσιμο των επιχειρήσεων.

•    Ενάντια σε χαράτσια και απολύσεις καθώς και στην υπογραφή του δεύτερου μνημονίου που καταδικάζει τη χώρα σε μια τριακονταετή ύφεση.

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!!!!

ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ

 ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Η Κρήτη πάντα δίνει τις μάχες των μαχών υπερήφανη και τιμημένη. Στη νέα απειλή της Ευρώπης της Μέρκελ, εμείς οι Κρήτες πάντα ελεύθεροι και στην πρώτη γραμμή θα δώσουμε τη μάχη των μαχών ενάντια στην υποταγή δίνοντας το ηχηρό μήνυμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ