ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Υπογραφή σύμβασης του έργου «Παρεμβάσεις Ανάπλασης σε οικισμούς της Δ.Ε. Νικ. Φωκά»

0

Τη Σύμβαση για το έργο “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υπέγραψε την π. Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης με τον ανάδοχο του έργου. 

Με το συγκεκριμένο έργο προγραμματίζονται και θα εκτελεστούν μέσα στους επόμενους 12 μήνες , παρεμβάσεις στους Οικισμούς:  Αγ.Κωνσταντίνος

Άνω Βαρσαμόνερο, Ζουρίδι, Καλονύκτης και Μούντρος.  Ειδικότερα θα γίνει επισκευή, αποκατάσταση και βελτίωση τους εσωτερικού τους οδικού δικτύου, θα τοποθετηθούν φωτιστικά σώματα και θ’  απομακρυνθούν στοιχεία  που δεν συνάδουν με τη φυσιογνωμία των Οικισμών.

Η λειτουργική αποκατάσταση των οδοστρωμάτων πέραν της διευκόλυνσης που θα παρέχει στους κατοίκους των Οικισμών θα δημιουργήσει παράλληλα ένα δίκτυο ασφαλούς οδικής σύνδεσης των Οικισμών ώστε να είναι προσβάσιμοι στους επισκέπτες του.

Ο Προϋπολογισμός του έργου είναι  915.000,00 €, χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης κι η διάρκεια εκτέλεσης του είναι οι 12 μήνες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ