ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

«…ΙΔΟΥ, ΗΓΓΙΚΕΝ Ο ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΣ ΜΕ!…» του Μαρίνου Γαλανάκη

0

Τις τελευταίες μέρες άρχισαν  ν’ αποκαλούν, σ’ επίσημες ανακοινώσεις, δηλώσεις και σε ό,τι  άλλο αφορά  πράξεις, απόψεις και θέσεις πολιτικές, την Κυβέρνηση  της Ελλάδας ως ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Με τον τρόπο αυτό υπονοούν ότι υπάρχουν και λειτουργούν ήδη στην Ελλάδα και Περιφερειακές Κυβερνήσεις! Κι ασφαλώς εννοούν πως οι δεκατρείς Περιφέρειες, στις οποίες έχει διαιρεθεί διοικητικά η Ελλάδα, έχουν προαχθεί σ’ επίπεδα κρατών και διοικούνται από Περιφερειακές Κυβερνήσεις. Ότι, δηλαδή, οι Περιφέρειες συνιστούν Κράτη κ οι Περιφερειάρχες είναι κι αποτελούν Περιφερειακούς Πρωθυπουργούς. Οι δε Αντιπεριφερειάρχες Υπουργούς.

Έτσι, με πρόφαση την «αποκέντρωση»,  καλλιεργούν την ιδέα ύπαρξης περιφερειακών κυβερνήσεων και τη μετατροπή του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε Περιφερειακές Κυβερνήσεις.

Αυτό σημαίνει την «καντονοποίηση» της Ελλάδας. Την προοδευτική διαίρεσή της, δηλαδή, με ύπουλο τρόπο, σε μικρά ομόσπονδα κρατίδια, που με τον καιρό οι μεταξύ τους δεσμοί όλο και θα χαλαρώνουν, ώσπου να προκληθούν συνθήκες, που να επιτρέπουν ακόμη και την απόσχιση, την αποκοπή από το  ενιαίο «Ελληνικό» Κράτος,  και την «ανεξαρτησία», σε πρώτο στάδιο, των Περιφερειακών αυτών υβριδικών Κρατιδίων.  Προχωρεί, δηλαδή, η εφαρμογή του σχεδίου «Φαιδώρα», που αναφέρω στο βιβλίο μου, που έχει τον τίτλο «PAX JUDAICA ή Παγκοσμιοποίηση».

Αυτό θα σημάνει το τέλος της ύπαρξης του  ενιαίου Εθνικού Ελληνικού Κράτους και τη διάσπασή του σε μικρά Κρατίδια. Αυτά θα τα φέρει η Εβραιοσιωνιστική προπαγάνδα, με τη σύμπραξη και των Μασόνων υποταχτικών του Σιωνισμού, ακόμη και σε αντιπαλότητα, ώστε να τα διαιρέσει και συναισθηματικά. Να σπείρει ανάμεσά τους ζιζάνια. Να προκαλέσει τον  «ανταγωνισμό» και την μεταξύ τους αντιζηλία, που θα εξελιχτεί σ’ εχθρότητα. Να εξαλείψει το Ελληνικό συναίσθημα. Κ  έτσι, με το σύστημα του «διαίρει και βασίλευε», να   μπορέσει να  εντάξει σε άλλης μορφής κρατικών υβριδικών ενοτήτων καθ’ έν’ από αυτά, σύμφωνα με τα συμφέροντα του Εβραιοσιωνισμού και με τον  προγραμματισμό που έχει ήδη καταστρώσει.

Ήδη καλλιεργείται κ η ιδέα της αντιπαλότητας, με προβολή την άδικη οικονομική αντιμετώπιση των Περιφερειών από την Κεντρική Κυβέρνηση.  

Παράδειγμα η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ.

Αφήνουν να εννοηθεί ότι η «Κεντρική» Κυβέρνηση, ενώ έχει λεφτά, αρνείται να χρηματοδοτήσει τη βελτίωση του ΒΟΑΚ. Προς αυτή την κατεύθυνση συγκλίνουν οι ανακοινώσεις, οι διαμαρτυρίες, ακόμη και του Περιφερειάρχη Κρήτης και του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τον ίδιο στόχο έχουν κ οι προτάσεις του βουλευτή Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη, που κάνει λόγο για την ανάθεση  κατασκευής του έργου βελτίωσης του ΒΟΑΚ σε ιδιώτες. Και προτείνει την επιβολή διοδίων στους Κρητικούς, για την εξόφληση του έργου, αντί να επιδιώκει σαν Κρητικός, που τον ανάδειξαν οι ψήφοι των Ηρακλειωτών, την ένταξη του έργου στον κρατικό προϋπολογισμό!

Αυτό κι αν θ’ αποτελέσει για τους Κρητικούς έν’ ακόμη «χαράτσι», που θα τους καταδικάζει να μη μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους και να κυκλοφορήσουν, αν δε θα πληρώσουν «νταβατζιλίκι» στην Εταιρία που θα κατασκευάσει αυτό το δρόμο.

Άλλος ένας τρόπος, που καλλιεργεί την ιδέα της απόσχισης της Κρήτης και  λοιπών Περιφερειών από τον Κορμό του ενιαίου Ελληνικού Κράτους, είναι η σκόπιμη άνιση κατανομή των πιστώσεων κι ο μη συσχετισμός τους με τα έσοδα του Κράτους, που προέρχονται από τη φορολογία της κάθε Περιφέρειας. Η σκόπιμη κ επιλεχτική αδικία της Μάνας, προς ορισμένα Παιδιά της…

Σας προκαλώ να προσέξετε αυτές τις περιπτώσεις και ν’ αντιδράσετε άμεσα και σωστά, γιατί ο «Καλλικράτης» στήθηκε με απώτερο σκοπό τη διάλυση του ενιαίου Ελληνικού Κράτους. Κι αυτές οι τρίπλες αποτελούν μεθοδεύσεις καλλιέργειας της ιδέας ανεξαρτητοποίησης κάποιων συγκεκριμένων Περιφερειών, όπως είναι η Κρήτη, η Μακεδονία, τα Νησιά του Β/Α Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, κ. ά.

Κι αν επιτύχουν  τη διάλυση του ενιαίου Ελληνικού Κράτους, θα επιφέρουν εύκολα τον αφανισμό και  την καταστροφή του Ελληνισμού.

Θα επαναληφτεί αυτό, που επακολούθησε στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία μετά την «τέταρτη Σταυροφορία». Ο διαμελισμός της Ελλάδας κ η αλλοτρίωσή της.

Μη ξεχνάτε πως οι Σταυροφορίες δεν έγιναν με σκοπό την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων, όπως διαδίδουν ακόμη, κι όπως γράφει η «Ιστορία» κι όπως, δυστυχώς,  εξακολουθεί να διδάσκεται και στα Σκολειά της Ελλάδας.

Σκοπός των Σταυροφοριών ήταν η διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας κι ο διαμελισμός της στους Φράγκους Ηγεμόνες κ η υπαγωγή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας και των Αγίων Τόπων στον Πάπα, που ήταν ένας από τους διοργανωτές των Σταυροφοριών, που εχτελέστηκαν με δική του παρότρυνση και τις δικές του ευλογίες. Η απελευθέρωση των Αγίων Τόπων ήταν απλά το πρόσχημα, που κάλυπτε τον πραγματικό σκοπό των Εβραιοσιωνιστών του τότε.

Στόχος ήταν τότε, όπως και τώρα, ο Ελληνισμός κ η Ορθοδοξία.

Ο σκοπός τους αυτός πέτυχε τότε, με τη χρήση υπνωτικού, ύπουλου και δόλιου τρόπου. Σα μέσον χρησιμοποιήθηκε, εκτός από το στρατό κ η  επέλαση μεγάλου συρφετού πειναλέων Φράγκων, που επέπεσαν ως ακρίδες και καταλήστεψαν το  Βυζάντιο.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα  με τους δανειστές του Ελληνικού Κράτους, το οποίο κυβερνούν Εβραιομασόνοι πράχτορες του Σιωνισμού. Αλλά και με τις καραβιές των παράνομων μωαμεθανών οικονομικών μεταναστών, που εισάγονται από την Τουρκία μαζικά στην Ελλάδα και μαζί με οργανωμένους σε ξένα συμφέροντα πράχτορες, με απώτερο σκοπό τον κλονισμό της οικονομίας του Κράτους, τη δημιουργία προβλημάτων σ’ αυτό και την οργάνωση εσωτερικού εχθρού κι αντίπαλου προς τον Ελληνισμό δέους μέσα στην ίδια την κοιτίδα του.  Παράλληλα η οικονομική αφαίμαξη ασκείται και με  την επέλαση μεγάλου ποσοστού τουριστών, Φράγκων άφραγκων, του πρώην Ανατολικού Blog πειναλέων κι Αγγλοσαξόνων κυρίως χαμηλής κ ελευθεριάζουσας κοινωνικής κ οικονομικής τάξης,   με τα οικονομικά πακέτα του “All Inklusive”. Του μέσα όλα.  Συστήματος, που μοναδικό σκοπό του έχει  ν’ αδειάσουν οι ευγενείς τουρίστες τους «μπουφέδες», που τους προσφέρουν οι μπούφοι  των ξενοδοχείων. Να φάνε τον αγλέουρα και να πιούνε   ώσπου να  κατουρηθούν, σε βάρος της εθνικής οικονομίας.

Βλέπετε το Υπουργείο Τουρισμού μετρά κεφάλια. Δε μετρά το κόστος σε συσχετισμό με τις εισπράξεις. Δεν το ενδιαφέρει η ποιότητα. Νοιάζεται μόνο για την ποσότητα. Για το «μπούγιο», που εντυπωσιάζει. Χωματερή του ευρωπαϊκού τουρισμού η Ελλάδα!

Ούτε κ  ενδιαφέρει το Κράτος  αν οι ξενοδόχοι θ’ …απαλλαχτούν από το βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων μεσοπρόθεσμα, αφού δε θα είναι σε θέση να τα συντηρήσουν και να τα διατηρήσουν περισσότερο. Αυτό ευνοεί τους επίδοξους αλλοδαπούς Σιωνιστές αγοραστές. Και καραδοκούν να επιπέσουν στο ψοφίμι μόλις πριν τινάξει τα πέταλα. Πράγμα, που οι πολλοί ξενοδόχοι δεν έχουν αντιληφτεί έγκαιρα, σε αντίθεση με τους Εβραιοσιωνιστές, που έχουν φροντίσει και γι’ αυτό και προωθούν το σύστημα. Βλέπετε κι αυτό σε βάρος της ελληνικής οικονομίας ενεργεί, όπως ενέργησε κι συρφετός, που οδήγησε ο Κουκούπετρος κατά του Βυζαντίου στα τότε.

Γι’ αυτό κ οι τιμές προϊόντων στην Ελλάδα χτυπούν ανεξέλεγκτα  ταβάνια κ η ελληνική αγορά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ακριβές της Ευρώπης, ενώ ο έλληνας φαμελίτης εργαζόμενος αγωνίζεται να επιβιώσει με τα απολύτως απαραίτητα, που σε αρκετές περιπτώσεις κι αυτά τα στερείται…

Το δε Κράτος των «μνημονίων» είναι ανίκανο να  προστατέψει τους Πολίτες του από αυτό τον πολυσχιδή εξοντωτικό οικονομικό πόλεμο. Ανίκανο να νομοθετήσει έγκαιρα μέτρα προστασίας των Ελλήνων Πολιτών και των Ξενοδόχων από τ’ αρπαχτικά όρνια, που διαχειρίζονται κ εισάγουν στην Ελλάδα το είδος αυτό των τουριστικών «πακέτων» με όρους επαχθείς για τους Έλληνες Ξενοδόχους και την Ελληνική Κοινωνία, που δεν έχουν δυνατότητα να διαπραγματευτούν, ούτε και ν’ αντιληφτούν έγκαιρα την οικονομική, ηθική και κοινωνική ζημιά που υφίστανται. Ο πάτος αυτός του περιεχομένου του Κοινωνικού βαρελιού είναι όμως προσοδοφόρος για τους «νταβατζήδες» του τουρισμού, που μπαίνουν ξεβράκωτοι στο παιγνίδι και βγαίνουν ζάμπλουτοι με μια εικονική πτώχευση.

Ακόμη κ οι Σύλλογοι των Ξενοδόχων αποτελούν απλά …σφραγίδες. Έτσι, όπως ήταν κ επί Χούντας. Μοναδική μέριμνα των Δ. Σ. των Συλλόγων αυτών είναι το πώς θα προβάλλουν τις δικές τους ξενοδοχειακές μονάδες και θα πετύχουν ατομικά καλύτερες τιμές και πληρότητες των μονάδων τους…

 

Μη σας διαφύγει ούτε η αισχρή και βέβηλη πράξη προσβολής της Θρησκείας μας, με το ανοσιούργημα που διαπράχτηκε  στον Ορθόδοξο Ναό που υπάρχει στην Ίδα την παραμονή του Τιμίου Σταυρού. Τον ίδιο σκοπό υπηρετεί από άλλο δρόμο κ η βεβήλωση και προσβολή αυτή. Κ οι παλιάνθρωποι που τη διέπραξαν, αυτά τα συμφέροντα του Εβραιοσιωνισμού πληρώνονται κ υπηρετούν.

Η βεβήλωση αυτή αποτελεί χτύπημα κάτω από τη μέση σε χρόνο ανύποπτο και τόπο ευαίσθητο εθνικά και θρησκευτικά. Έτσι, όπως κ οι κατά καιρούς βεβηλώσεις νεκροταφείων και λειψάνων νεκρών.

Μη Σας διαφύγει ούτε κ η επιβολή υπερβολικού, τουλάχιστον, ΕΜΦΙΑ και στην εκκλησιαστική περιουσία. Δεν είναι εντελώς άσχετη με την κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας εντεινόμενη πολεμική, που πάει πακέτο με τις κατά του Ελληνισμού επιθέσεις που δεχόμαστε απροκάλυπτα τα τελευταία εφτά χρόνια. Αποτελεί επιτακτική συνέχεια του έμμεσου «καμουφλαρισμένου» διωγμού και της Ορθοδοξίας, που ασκείται συστηματικά κ ευκαιριακά από την εποχή του Όθωνα, με ιδιαίτερη προτίμηση στην άσκηση οικονομικών, κι όχι μόνο, πιέσεων προς τα Μοναστήρια και τους Μοναχούς.

Παράδειγμα η περίπτωση του ιστορικού Μνημείου κ Ιερού Μοναστηριού του Σωτήρα Χριστού, Αρκάδι. Αντί να σταθεί το Κράτος οικονομικός αρωγός σ’ αυτό το Ιστορικό Μνημείο, του επέβαλε, πέραν από τις 18.000 ευρώ φόρο, κ ΕΜΦΙΑ 465.000 ευρώ! Έτσι αύξησε τη φορολογία των περιουσιακών του στοιχείων κατά 25,83 φορές πάνω από το ποσό που πλήρωνε ως τώρα! Και μάλιστα, αφού συνέβαλε στην κατά καιρούς  απογύμνωση του Μοναστηριού από τα προσοδοφόρα περιουσιακά του στοιχεία και το περιόρισε σε μια περιουσία, που το μεγαλύτερο ποσοστό της αποτελείται από άγονες εχτάσεις. Χαλέπες.

Τι άλλο αποτελεί η πράξη αυτή, τι άλλο μπορεί να σημαίνει, από καταναγκασμό του Μοναστηριού ν’ απογυμνωθεί κι από αυτή την περιουσία, που του απέμεινε; Τι άλλο μπορεί να επιδιώκει από την κατάλυση του Μοναχισμού, την αλλοτρίωση των Μοναστηριών και την ιδιωτικοποίησή τους, που θα σημάνει κι αλλαγή χρήσης των συγκροτημάτων ή την εγκατάλειψή τους στη φθορά του χρόνου και την καταστροφή τους από  αδυναμία συντήρησης αυτών των πολύτιμων παραδοσιακών, ιστορικών, εθνικών και θρησκευτικά ενεργών Μνημείων;

Έτσι θ’ απογυμνωθεί ο Ελληνισμός από τα Ιστορικά Μνημεία και τα Ιερά προσκυνήματα. Και τούτο, γιατί πρέπει να ξεχάσει και την Ιστορία του και τη Θρησκεία του. Αυτό δεν επιδιώκει και το Υπουργείο… «Παιδείας και διά βίου «ΜΑΘΗΣΗΣ»; Αλλά και Θρησκευμάτων παρακαλώ, που αποτελούσε κι αποτελεί φωλιά Εβραιομασόνων υποταχτικών του Σιωνισμού!

Ο Έλληνας πρέπει να ξεχάσει πως είναι Έλληνας και Χριστιανός!!!...

 

Γιατί όμως ο Ορθόδοξος Κλήρος δεν αντιδρά δυναμικά στις επιθέσεις που δέχεται η Ορθοδοξία κι ο Ελληνισμός; Γιατί τηρεί, και μάλιστα χωρίς τυρί, τέτοια χλιαρή, μοιρολατρική θα έλεγα, στάση απέναντι στους εχθρούς της Ορθοδοξίας; Περιμένει τους Τζιχαντιστές να ‘ρθουν και να τον σφάξουν για ν’ αγιάσει; Ξεχνά τους δοξασμένους αγώνες, που έχει επιτελέσει κατά το παρελθόν υπέρ του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας; Ξεχνά ή απορρίπτει τους αγώνες του Πατροκοσμά, τις θυσίες τόσων Μαρτύρων της Εκκλησίας και του Έθνους μας, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται κ οι Άγιοι Τέσσερις του Ρεθέμνους, οι Άγιοι Δέκα της Κρήτης, οι Άγιοι Σαράντα της Σεβάστειας, οι Άγιοι Εκατό της Αιγύπτου, οι Άγιοι Χίλιοι που τιμούνται στις 30 Σεπτέμβρη,  οι τόσοι Ιεράρχες, Ιερείς, Ιερομόναχοι και Μοναχοί; Ξεχνά τις τόσες ηρωικές θυσίες, όπως αυτή του Αθανάσιου Διάκου στην Αλαμάνα, του Σαλώνων Ησαϊα, του Γρηγορίου Δικαίου στο Μανιάκι, του Ανδρούσης Ιωσήφ, του Σμύρνης Χρυσόστομου, και τόσων άλλων Κρητικών και λοιπών Ελλήνων λαϊκών και κληρικών, που έπεσαν «για του Χριστού την πίστιν την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερίαν»;…

 

Κι όλ’ αυτά τη στιγμή, που η «Κεντρική» Κυβέρνηση προσανατολίζεται (ή μήπως και προωθεί;) την δωρεάν παροχή γης και τη δωρεάν ανέγερση μεγαλόπρεπου τεμένους στην Πρωτεύουσα της Χριστιανικής Ελλάδας για τους μωαμεθανούς. Κι αυτό, όταν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται, διώκονται κι αποκεφαλίζονται οι Χριστιανοί. Κατακρημνίζονται οι Ναοί των Ορθοδόξων. Ενώ στην Ελλάδα ούτε η συντήρηση αυτών που υπάρχουν, ούτε η ανέγερση νέων Ναών ευνοείται από το κράτος…

 

Επαγρυπνείτε! Γρηγορείτε και προσεύχεστε! «Ιδού, έφθασε ο παραδιδούς Με»…

Οι υπηρέτες των Εβραιοσιωνιστών είναι αυτοί που στελεχώνουν τον «Καλλικράτη». Συνειδητοποιήσετέ το. Ελπίζω όταν θα το διαπιστώσετε να μην είναι αργά για ν’ αντιδράσετε…

 

Εξάλλου δε μπορεί να γίνει κατανοητή η συμπεριφορά ούτε του Τσίπρα! Τη μια βρίσκεται, υποτίθεται, προσκυνητής στο «Περιβόλι της Παναγίας» και την άλλη στο άντρο του Βατικανού συνομιλεί με σεσημασμένο υποκριτή Σιωνιστή διώχτη της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού! Γιατί όποιος δεν κοσμείται με  αυτά τα  προτερήματα, Πάπας δεν γίνεται ποτέ των …ποτών…

Όμως, «ου δύνασαι δυσίν κυρίοις δουλεύειν, Θεόν και Μαμωνάν» κ. Τσίπρα. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, με ποιόν είσαι. Με τον Εβραιοσιωνιστή Πάπα ή με τον Ορθόδοξο Ελληνισμό ή, μήπως, με κανέν’ από τους δυο. Τότε, με ποιόν είσαι; Με τον …Μπακούνιν;…

 

Όταν λοιπόν διαπιστώσετε ποιοι Μασόνοι Σιωνιστές ζεσταίνουν τις καρέκλες των «Περιφερειακών Κυβερνήσεων», το  πολύ να προλάβετε  κ Εσείς, όπως ο Πέτρος, που, «αποσπάσας μάχαιραν απέκοψε το ους του δούλου του Αρχιερέως» την ύστατη στιγμή. Όμως δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο, γιατί κι αυτός κοιμόταν μαζί με τους άλλους λίγα λεπτά πρωτύτερα, όπως κοιμάστε κ Εσείς τώρα, ναρκωμένοι από την Εβραιοσιωνιστική προπαγάνδα.

Μου θυμίζετε το γραφτό ενός αρχαίου Έλληνα, που διασώθηκε στη  Δήλο: «Δημήτριος τυφλός. Ουδέ βλέπει ουδέν, παίζων. Αστραγάλους έκλεψεν αυτώ Ερμίας. Αστραγάλους». Αν το διατυπώνω σωστά με τη στίξη που αυθαιρετώ και τοποθετώ…

Ύπνον ελαφρύ, λοιπόν, κι όνειρα γλυκά, πριν Σας ποτίσουν «επί του σταυρού όξος μετά χολής μεμειγμένον», αν και ήδη έχετε πάρει μικρή σχετικά  …πρόγευση…

Γράφτηκε στις 23.9.2014, κατά τη Φθινοπωρινή Ισημερία…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ