ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο «Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM)»

0

Επιδοτούμενο σεμινάριο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με τον Δημήτρη Μπουραντά, τον Μάρτιο στα Χανιά, από την AQS και το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης.

H AQS σε συνεργασία με το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, διοργανώνουν την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 στο ΛΕΚΤΟΡΙΟ, σεμινάριο «Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM)», με εισηγητή τον Δημήτρη Μπουραντά, κορυφαίο Έλληνα Καθηγητή Μάνατζμεντ & διευθυντή Executive MBA Π. Αθηνών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Γενικούς Διευθυντές, Ανώτατα Στελέχη επιχειρήσεων, Διευθυντές HRM και σε Στελέχη των υπολοίπων Διευθύνσεων που έχουν την ευθύνη εφαρμογής πολιτικών της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και της βελτίωσης του εργασιακού κλίματος.

Ο σύγχρονος ρόλος του HRM είναι η ευθυγράμμιση των ανθρώπων ενός Οργανισμού ή μιας Επιχείρησης ώστε να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες και τις κατάλληλες συμπεριφορές (κουλτούρα) προκειμένου να υλοποιηθούν με επιτυχία οι στρατηγικοί στόχοι του Οργανισμού.

Κρίσιμα θέματα όπως η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, οι Πολιτικές Παρακίνησης και Ανάπτυξης του Προσωπικού, η Διαχείριση των Αλλαγών, τα Συστήματα Κινήτρων, η Διαχείριση της Απόδοσης και της Αξιολόγησης, παρουσιάζονται με απλότητα και πληθώρα παραδειγμάτων Best Practices επιτυχημένων Οργανισμών και Case Studies.

Δείτε τα περιεχόμενα του σεμιναρίου: http://bit.ly/1vgI0Pc

Δήλωση Συμμετοχής: http://bit.ly/1A9bEh0 και τηλ: 210 6216997 Ζήλη Δημητριάδη.

Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί απο τον Ο.Α.Ε.Δ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να βοηθήσει στη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών για το πρόγραμμα ΛΑΕΚ - 0,45%

Καταληκτική Ημερομηνία Online Υποβολής στον ΟΑΕΔ: 06-03-2015

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ