ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

« ΑΝΗΚΟΜΕΝ εις την ΔΥΣΙΝ» του Μαρίνου Γαλανάκη

0

Αυτό το «Ανήκομεν εις την Δύσιν», το επέβαλε στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού μεταπολεμικά μια «κλίκα» Μασόνων πουλημένων ενσυνείδητων κ ευσυνείδητων δουλόφρονων πολιτικών και το κατέστησε αξίωμα των Νεοελλήνων!!

Έτσι, ένας κατά βάση από αυτούς τους Μασόνους δουλόφρονες, αγορασμένος από τον Εβραιοσιωνισμό, και με την ανοχή και τα χειροκροτήματα των υπόλοιπων «Αδελφών», μας ενέταξε στην Ε.Ο.Κ. των Εβραιοσιωνιστών στα 1962, που εξελίχτηκε σ’ Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δηλαδή, σε μια κερδοσκοπική Ανώνυμη Εταιρία, ιδιωτικών συμφερόντων, που ντύθηκε μασκάρα και παριστάνει το Κράτος χωρίς και να είναι! Ένα μόρφωμα ετερογενών κι ανομοιογενών οικονομικών δολοφόνων, που συνασπίστηκαν για ν’ αλλοτριώσουν τους αφελείς Εταίρους, που πίστεψαν κάποιους πουσταράδες ελεγχόμενους από το Σύστημα κι οδηγήθηκαν όπως τα πρόβατα στη σφαγή.

Αλλά ακόμη και σε μιαν Ανώνυμη Εταιρία η κάθε μετοχή είναι ισοδύναμη με κάθε άλλη, όποιος κι αν είναι ο κάτοχος της μετοχής αυτής. Όμως την Εταιρία Διοικεί το πλειοψηφικό κεφάλαιο. Δηλαδή οι Μεγαλομέτοχοι. Στη Διοίκηση της κάθε Α.Ε. οι μικρομέτοχοι δε μετέχουν στη Διοίκηση. Έχουν όμως λόγο και ψήφο στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων και μπορούν ν’ ασκήσουν έλεγχο στα «πεπραγμένα» του Δ.Σ. και ν’ ακυρώσουν πράξεις παράνομες και καταχρηστικές κι αντίθετες προς το Καταστατικό της Α.Ε.. Ακόμη και να ζητήσουν την τιμωρία των Μελών του Δ.Σ., εάν κ εφόσον οι αποφάσεις του δεν συνάδουν, αλλά παραβαίνουν άρθρο ή άρθρα του Καταστατικού.

Η δε Α.Ε. δεν έχει το δικαίωμα ν’ αποχτά ίδιες μετοχές αγοράζοντάς τις από τους Μετόχους της. Ούτε κ έχει το δικαίωμα να δανείζει ή να δανείζεται από αυτούς. Ούτε κ έχει το δικαίωμα ν’ αυξάνει ή να ελαττώνει κατά βούληση το Μετοχικό της Κεφάλαιο, χωρίς απόφαση της Γ.Σ.. Βέβαια τη Γ.Σ. την ελέγχουν οι Μεγαλομέτοχοι, εφόσον έχουν την πλειοψηφία του Μετοχικού Κεφαλαίου στα χέρια τους. Και τότε, προβαίνουν σε αυξήσεις του Μετοχικού Κεφαλαίου καιροσκοπικά, επιλέγοντας συγκυρίες, που η μειοψηφία δεν έχει διαθέσιμα κεφάλαια ώστε να συμμετάσχει αναλογικά στην αύξηση του Μ.Κ. και προοδευτικά εκπαραθυρώνουν τους Μικρομέτοχους, ελαττώνοντας σταδιακά τα ποσοστά συμμετοχής τους στην Α.Ε.. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα στις Τραπεζικές Α.Ε., σε κάποιες από τις οποίες σήμερα το Μ.Κ. βρίσκεται μοιρασμένο σε κάποια δισεκατομμύρια ανώνυμες μετοχές, αλλά το Κράτος – το ποιο κράτος; - σφυρίζει αδιάφορα. Έτσι φτάσαμε στα αίσχη της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, χωρίς να έχει τιμωρηθεί ούτ’ ένας υπεύθυνος, παρά μόνο οι μικρομέτοχοι, που έχασαν τα κεφάλαιά τους, χωρίς και να υπάρχει κράτος δικαίου για να καταφύγουν και να δικαιωθούν, αν όχι αυτεπάγγελτα. Το ίδιο συνέβη και με τα «κουρέματα» και τις ανακεφαλαιώσεις των Τραπεζών…

Αν τώρα εξετάσομε το τι συμβαίνει στο Δ.Σ. της Α.Ε. «Ευρωπαϊκή Ένωση», θα δούμε πως ούτε το Καταστατικό της ως Α.Ε. τηρεί, ούτε τους Μικρομετόχους της σέβεται. Αλλά οι δυο Μεγαλομέτοχοι λειτουργούν όπως και σε κάποιες άλλες Α.Ε. κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εκμηδενίζουν το μετοχικό κεφάλαιο των Μικρομετόχων κι αυτοί, οι Μικρομέτοχοι, να τους χειροκροτούν κι από πάνω διά των εξουσιοδοτημένων ευτελών κι αλλοτριωμένων εκπροσώπων τους!!

Σ’ αυτή, λοιπόν, την Α.Ε. «Ευρωπαϊκή Ένωση» βρεθήκαμε ν’ ανήκομε οι Έλληνες κατά τρόπο ύπουλο, αδιαφανή, ανέντιμο κ εντελώς πούστικο…

Μέσα σ’ ένα μόρφωμα ιδιωτικών συμφερόντων, που διαγκωνίζονται και κερδοσκοπούν ασύστολα και παράνομα, στηριζόμενα σε άδικη και καταχρηστική νομοθεσία.

Συμφερόντων, που δε λογαριάζουν, ούτε σέβονται, ούτε κ εχτιμούν τον Άνθρωπο, αλλά τον υποβιβάζουν και τον μεταβάλλουν σε περιουσιακό τους στοιχείο.

Απάνθρωπων συμφερόντων, που διαχειρίζονται χτηνάνθρωποι εξουσιαστές, που ηδονίζονται καταστρέφοντας τους συνανθρώπους τους, όπως ο Διάβολος που τους εξουσιάζει…

Αυτή, λοιπόν, είναι η Δύση, στην οποία κατά παραγγελία του Εβραιοσιωνισμού «ανήκομεν» οι Έλληνες! Και Σας ρωτώ:

Σ’ Αυτή τη Δύση, επιθυμείτε ν’ ανήκετε;

Τα παραδείγματα, που μας έδωσε τα πέντε τουλάχιστο τελευταία χρόνια, δεν υπολείπονται των παραδειγμάτων, που εκθέτω παραπάνω. Τα όργανα της «Ε.Έ.» αυτής απέδειξαν ότι δεν απέχουν από τα Δ.Σ. των τραπεζών, που ανέφερα. Ακολουθούν την ίδια ταχτική. Δανειοδοτούν ασύστολα κι ανεξέλεγχτα, με αντικειμενικό στόχο τα περιουσιακά στοιχεία του δανειοδοτούμενου. Κι όταν τα δανεικά φτάσουν στο κρίσιμο σημείο απαιτούν τη δουλεία των μελών της οικογένειας και του ίδιου του δανεισμένου, όπως συνέβαινε στους «Ραγιάδες» Έλληνες, που δανειζόταν από τους καταχτητές Τούρκους την εποχή της Τουρκοκρατίας.

Με την απάτη της συνένωσης της Ευρώπης σ’ ένα Κράτος, στο οποίο όλα τα Κράτη, που θα συμμετείχαν σ’ αυτή την «κολεγιά» και οι πολίτες τους θα ήταν ισότιμα. Θα είχαν ίδια δικαιώματα. Θ’ απολάβαιναν, ευδαιμονία, ισονομία κ ίσες ευκαιρίες. Και με την απάτη της καθιέρωσης κοινού νομίσματος. Μεθοδεύτηκε η παγίδευση των μικρών Κρατών από τη Γερμανία, η οποία κράζει ως Μεγαλομέτοχος της Ε.Έ., που πραγματικά είναι και συμπεριφέρεται ως Ανώνυμη Εταιρία κερδοσκοπική, ιδιωτικών συμφερόντων. Διοικείται από υπαλλήλους, που υπακούουν στη θέληση της Κυβέρνησης της Γερμανίας, που υπόκειται στον απόλυτο έλεγχο του Εβραιοσιωνιστικού Κεφαλαίου. Γι’ αυτό κ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εδρεύει στη Φραγκφούρτη, όπου εδρεύει και το Μεγάλο Αφεντικό ή «Μεγάλος Αδελφός».

Η Γερμανία, δηλαδή, πέτυχε να στήσει το Δ’ Ράιχ στην Ευρώπη, εξαπατώντας τους Ευρωπαίους, τους οποίους υποδούλωσε, με Φύρερ την Εβραιογερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ κ εναλλασσόμενους υπασπιστές της τους Εβραιογάλλους Νικ. Σαρκοζί και Φρ. Ολλάντ. Και συμπεριφέρεται πια ως καταχτητής στους υπόλοιπους Εταίρους. Αυτό ελπίζω να το αντιληφτήκατε και να το διαπιστώσατε τουλάχιστο κατά τις τελευταίες διαδικασίες που συνέβησαν σχετικά με τη ρύθμιση του «Ελληνικού χρέους» κι από τη συμπεριφορά και την κακεντρέχεια της Καγκελάριου και του Υπουργού οικονομικών της Γερμανίας, όχι μόνο απέναντι στους Έλληνες ομόλογούς τους, αλλά και προς κάθε άλλο, που είχε αντίθετη με τη δική τους θέση κι άποψη ως προς την αντιμετώπιση της Ελλάδας...

Κ επαναλαβαίνω την ερώτησή μου:

Σ’ αυτή τη Δύση, επιθυμείτε ν’ ανήκετε;

Επιθυμείτε να είστε υπόδουλοι στο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ Κεφάλαιο με Κεχαγιάδες κατά καιρούς τη Βρετανία ή τη Γερμανία ή τις Η.Π.Α. και μόνιμο διαχειριστή τη ΜΑΣΟΝΙΑ; Επιθυμείτε να παραμένετε διά βίου φόρου υποτελείς, όπως είμαστε τώρα και δυο αιώνες σχεδόν, στο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ Κεφάλαιο;…

                        

Γράφτηκε 23.2.2015, Καθαρή Δευτέρα, ύστερ’ από καθαρή σκέψη. Αν κάνω λάθος, μη διστάσετε να μου υποδείξετε το σωστό…

Άντε, και καλή Σαρακοστή! Και μην ξεχνάτε πως, υπάρχουν και χειρότερα, που εύχομαι να μην ακολουθήσουν. Γιατί:

«Οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε κατάργηση μέτρων και από μονομερείς αλλαγές των πολιτικών και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τους δημοσιονομικούς στόχους, την οικονομική ανάκαμψη και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα, όπως αξιολογείται από τα θεσμικά όργανα». Αυτό συμφωνήθηκε. Και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο χρόνο θα κρατήσ’ η δέσμευση αυτή. Όμως, γνωρίζω πως, όσο πιο πολύ θα κρατήσει, τόσο χειρότερο θα είναι για την οικονομία της Ελλάδας…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ