ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ: Έδιωξαν από το νησί βαρέα οχήματα που πήγαν να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες!

0

Σε φυγή ανάγκασαν οι κάτοικοι του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, πέντε βαρέα οχήματα ιδιωτικής εταιρίας, όταν αυτά επεχείρησαν να προσεγγίσουν την περιοχή, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την εγκατάσταση τριών ανεμογεννητριών.   

?

Πιο συγκεκριμένα, στο δρόμο για το λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκονται αυτή την ώρα πέντε βαρέα οχήματα που σήμερα το πρωί (3/10) επεχείρησαν να ξεκινήσουν την εγκατάσταση τριών νέων ανεμογεννητριών στην περιοχή ανάμεσα σε Βάτο και Άρδακτο του δήμου Αγ. Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

4

Παρά το γεγονός, ότι οι περισσότεροι δήμοι του νομού Ρεθύμνης και ανάμεσα τους και ο δήμος Αγίου Βασιλείου έχουν γνωμοδοτήσει αρνητικά, όσον αφορά στην εγκατάσταση βΑΠΕ στα κρητικά βουνά, σήμερα το πρωί δύο γερανοφόρα οχήματα και τρεις πλατφόρμες εμφανίστηκαν στην περιοχή του δήμου.

5

Τα πρώτα 2 βαρέα οχήματα που έφτασαν στο Σπήλι, αναγκάστηκαν να σταματήσουν καθώς ο δήμος Αγίου Βασιλείου, ήδη από τις 30 Σεπτεμβρίου, είχε πάρει απόφαση, απαγόρευσης διέλευσης βαρέων οχημάτων στους οικισμούς του.

2

Συγχρόνως, οι κάτοικοι των γύρω περιοχών που ενημερώθηκαν για την προσέγγιση των πέντε οχημάτων συγκεντρώθηκαν και εξανάγκασαν σε φυγή τα δύο οχήματα που μαζί με τα υπόλοιπα τρία, με τη συνοδεία αστυνομίας αλλά και κατοίκων οδηγούνται στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να εγκαταλείψουν το νησί.

ΑΘΗΝΑ ΠΕΤΡΑΚΑΚΗ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ