ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Θρήνος για τον 16χρονο

0

Ανείπωτος είναι ο θρήνος της οικογένειας ενός παιδιού μόλις 16 ετών που έσβησε χθες το απόγευμα ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στην παραλία Πλατανιά Ρεθύμνου, με την παρέα του. Ο Βαλεντίνος ήταν μαθητής της Α' Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στα Περιβόλια, ιδιαίτερα συμπαθής στους συμμαθητές του και τους εκπαιδευτικούς, αφού πάντα ήταν καλόκαρδος και χαμογελαστός, γεμίζοντας χαρά τη μαθητική κοινότητα, που τώρα, βυθίστηκε στο πένθος.

Η οικογένειά του δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που τη χτύπησε. Ήταν γνωστό ότι ο 16χρονος είχε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, όμως δε θα μπορούσαν και να φανταστούν ότι χθες στην παραλία και δίπλα στη θάλασσα που υπεραγαπούσε η καρδιά του Βαλεντίνου θα τον πρόδιδε.

Είχε πει στους φίλους του ο άτυχος 16χρονος, ότι θα ξεκουραστεί για λίγο στην ξαπλώστρα, όμως τελικά, έφυγε έτσι ήσυχα από τη ζωή και ενώ νόμιζαν οι φίλοι του ότι κοιμάται..

Αμέσως κλήθηκαν και έφθασαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες, αλλά και ο πατέρας του Βαλεντίνου. Όταν όμως έφτασαν στην παραλία, ο 16χρονος ήταν ήδη νεκρός και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ