ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σουτάκι... στο Ρουσσοσπίτι

0

Στο Ρουσσοσπίτι βρέθηκε χθες το πρωί το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς αντιπροσωπεία παικτών επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη».

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν οι παίκτες μας επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Ρουσσοσπιτίου με την υποδοχή των μικρών μαθητών να είναι ιδιαίτερα θερμή. Η αποστολή της ομάδας μας αποτελούνταν από τους καλαθοσφαιριστές Χάρη Γιαννόπουλο και Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, τους οποίους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Οι λιλιπούτιοι μαθητές ήταν αρκετά… διαβασμένοι, καθώς πρόκειται για ένα σχολείο που αγαπά το μπάσκετ, ενώ συμμετέχει και στο σχολικό πρωτάθλημα του «Cretan Kings Assist Basketball». Μάλιστα, στο μονό παιχνίδι που ακολούθησε οι μαθητές και οι δάσκαλοι επικράτησαν των καλαθοσφαιριστών μας, με την κερκίδα να ξεσηκώνεται. Πάντως, μετά την υπογραφή των αυτόγραφων οι νεαρές τσιρλίντερς «Russgalaxy» ήταν εκείνες που έκλεψαν την παράσταση, χορεύοντας σαν επαγγελματίες μαζορέτες.

Όπως κάθε φορά μαθητές, δάσκαλοι και γονείς προσκλήθηκαν στον Σαββατιάτικο (17.00) κρίσιμο αγώνα της 20ης αγωνιστικής Ρέθυμνο Cretan Kings – Κύμη για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα Χαϊδεμένη Εμμανουηλίδου, τους δασκάλους και τους γονείς για την άψογη φιλοξενία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ