ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέντε συνεχόμενες χρονιές ο Νεονάκης Νίκος στην κορυφή του πιστολιού στάνταρντ!

0

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου διεξήχθησαν οι προτελευταίοι Πανελλήνιοι Αγώνες που αφορούν τα αγωνίσματα των πυροβόλων όπλων. Σκοπευτές που ανήκουν στις κατατάξεις των ανδρών και εφήβων συγκεντρώθηκαν στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας και το Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για να αγωνιστούν στο ελεύθερο πιστόλι και το πιστόλι στάνταρντ.

Το Ελεύθερο Πιστόλι ήταν υπόθεση οικογένειας Κορακάκη

Τόσο στην κατάταξη των ανδρών, όπου αγωνίστηκε ο Κορακάκης Αναστάσιος (ΩΡΙΩΝ), όσο και στην κατάταξη εφήβων που αγωνίστηκε ο Διονύσης (ΩΡΙΩΝ), πατέρας και γιος κέρδισαν τον τίτλο του Πανελληνιονίκη 2017 στις αντίστοιχες κατατάξεις του ελεύθερου πιστολιού.

Παρά την πρώτη θέση του Γιώργου Γαμπιεράκη (ΣΛΖΕΥΣ) στο ελεύθερο πιστόλι ανδρών κατά τους προκριματικούς με εμφανή τη διαφορά, δεν κατάφερε να διεκδικήσει και στον τελικό την θέση του, κατακτώντας την 3η θέση του Πανελλήνιου. Ο Μαστροδημητρόπουλος Γεώργιος (ΝΙΚ/ΔΡΟΣ) τερμάτισε στην 2η θέση με πολύ μικρή διαφορά στα αποτελέσματα του τελικού από τον πρώτο, Κορακάκη Αναστάσιο. Πολύ κοντά στους Κορακάκη (536) και Μαστροδημητρόπουλο (535) από θέμα επίδοσης κατά τα προκριματικά βρέθηκε ο Γεωργακόπουλος Διονύσης (ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΛΑΣ) με 534, ο οποίος πέρασε στους τελικούς αλλά τερμάτισε στην 5η θέση.

Το πρώτο ομαδικό ανδρών κέρδισε η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ με συνολική επίδοση 1576, δεύτερη  ήταν η ομάδα του ΠΑΟ με 1552 και τρίτη η ομάδα της ΕΛΑΣ με 1537.

Επικράτησε κατά κράτος ο Κορακάκης Διονύσης (ΩΡΙΩΝ) στο ελεύθερο πιστόλι εφήβων τόσο στα προκριματικά όσο και στους τελικούς, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του Πανελληνιονίκη 2017 στην κατάταξή του. Την πρώτη θέση στα ομαδικά κατέκτησε ο Αθλητικός Όμιλος Μάνης «ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ» με 1346 πόντους, ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο ΠΑΟ με 1328 και στην τρίτη η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ.

Ξανά ο Νεονάκης Νίκος στην κορυφή!

Ο Νεονάκης Νίκος (ΠΑΟ) είναι ασταμάτητος έχοντας στο ενεργητικό του 5 τίτλους Πανελληνιονίκη στο πιστόλι στάνταρτ. Με επίδοση 549/600 και 11 κεντρικά 10άρια συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατάταξη των ανδρών, όπου αγωνίζεται για 2η χρονιά. Την δεύτερη νίκη κέρδισε ο Μοφόρης Γρηγόριος (ΕΛΑΣ) με 541/600 και 5 κεντρικά 10άρια και τέλος ο Καμπούρης Ιωάννης (ΠΑΟ) τερμάτισε τρίτος με 538/600 και 6 κεντρικά 10άρια.

Στους εφήβους διακρίθηκε ο Σαλταγιάννης Άρης (ΠΑΟ) με 501/600 και με ένα μόλις βαθμό διαφορά την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Μαυρίδης Γεώργιος (ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ). Την νικήτρια τριάδα συμπλήρωσε ο Κόκλας Χρήστος (ΝΙΚ/ΔΡΟΣ) με 487/500.

Πρώτος σύλλογος στα ομαδικά ανδρών κατατάχτηκε ο ΠΑΟ, αφού συγκέντρωσε 1613 βαθμούς, ακολούθησε ο ΣΛΖΕΥΣ με 1560 και τρίτος ο ΣΣΒ με 1552. Την πρώτη θέση στο ομαδικό εφήβων κατέλαβε ο σύλλογος ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ με 1359, την δεύτερη θέση ο ΠΑΟ με 1313 (10x) και την τρίτη ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ με 1313 και 9 κεντρικά 10άρια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ