ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

4ος αγώνας Beach Running στο Ρέθυμνο

0

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Ρεθύμνου (κτίριο Δελφίνι) ο 4ος αγώνας Beach Running. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Horizon 2020 Civitas Destinations και του θεσμού “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας “ (16 έως 22 Σεπτεμβρίου).

Σκοπός της συγκεκριμένης αθλητικής δράσης είναι η ώθηση των πολιτών και επισκεπτών του Δήμου στο τρέξιμο και γενικά η δημιουργία ευκαιριών για σωματική άσκηση προς όλους. Παράλληλα, προωθείται ο Αγωνιστικός Αθλητισμός, ο Μαζικός Αθλητισμός καθώς και ο Αθλητικός Τουρισμός.

Να τονίσουμε ότι μέσα από το πρόγραμμα Civitas Destinations και την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, συντελείται η προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης μέσα στην πόλη. Προάγεται η ενίσχυση της βιώσιμης ενέργειας και κινητικότητας και προώθηση του αειφόρου τουριστικού προϊόντος του Δήμου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε αμμώδες τμήμα της παραλίας, από το κτίριο Δελφίνι με κατεύθυνση προς ανατολικά της παραλίας περιλαμβάνοντας τρεις ξεχωριστές αποστάσεις (5.000μ., παιδικοί αγώνες 600μ. και 200μ.). Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας χωρίς κόστος συμμετοχής, Για πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.rethymno.gr και για δηλώσεις συμμετοχής στο www.rethymno.gr, με φαξ στο 2831055645 με χειρόγραφη δήλωση συμμετοχής που θα βρείτε στο www.rethymno.gr ή στη γραμματεία του αγώνα 1ώρα πριν της έναρξη της εκδήλωσης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ο BEACH RUNNING

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ