ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΠΑΜΕ Ρεθύμνου: Επανασύνδεση ρεύματος σε εργατική λαϊκή οικογένεια

0

Με επιτυχία στέφθηκε η παράσταση της Γραμματείας Ρεθύμνου του ΠΑΜΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ρεθύμνου για την επανασύνδεση του ρεύματος σε εργατική λαϊκή οικογένεια, που το είχε στερηθεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Οικογένεια με παιδιά, που ήταν χωρίς ρεύμα φως και θέρμανση μέσα στο χειμώνα, που σε αυτές τις συνθήκες περίμενε τα Χριστούγεννα. Ακόμη και τα τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου δεν είχε τη δυνατότητα να μαγειρέψει. Αυτά ήταν το κοινωνικό της μέρισμα από την «δίκαιη ανάπτυξη» του κεφαλαίου που δρομολογεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεπικουρούμενη και από τα υπόλοιπα αστικά κόμματα.

Με την συμπαράσταση και άλλων εργαζομένων και την κατανόηση του αρμόδιου υπάλληλου, βρέθηκε τρόπος το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί και το σπίτι άμεσα να ηλεκτροδοτηθεί.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική συσπείρωση και δράση και για να αντιμετωπίζουμε ανάλογα φαινόμενα και για να υψώσουμε το ανάστημά μας σε μια πολιτική, που μας θυσιάζει και μας χρεοκοπεί για να αυγαταίνουν τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει να ρθεί η σειρά του για να αντισταθεί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ