ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Φανείτε γενναίοι Έλληνες

0

Προς την Κυβέρνηση και τη Βουλή των Ελλήνων

Σεβαστείτε  τη γνώμη του Προέδρου της Δημοκρατίας       

Κύριοι,

οι προτάσεις του  Εβραιοσιωνιστή Μαθιού Νίμιτς για μια κατ’ αυτόν «αξιοπρεπή ή έντιμη ονομασία» του Κράτους των Σκοπίων,  δεν είναι αποκλειστικές, ούτε υποχρεωτικές. Αφήσετε, λοιπόν, τους δικολαβισμούς κ εκφράσετε τις Εθνικές, Πατριωτικές θέσεις, που καθ’ ένας από Σας εμφορείται, και προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα. Διαφορετικά, θα Σας προσγειώσει ο Λαός ανώμαλα. Και, ύστερ’ από μια ανώμαλη προσγείωση, δε βγαίνουν από το σκάφος όλ’ οι επιβάτες ζωντανοί…

Μπορείτε και Σεις να καταθέσετε δική Σας ομόφωνη πρόταση, που να εξυπηρετεί τα Ελληνικά συμφέροντα, όπως οι δικές του προτάσεις εξυπηρετούν τα Εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα. Γιατί δεν το κάνετε;

Μην δείχνετε μοιρολάτρες, ούτε ανίσχυροι. Αυτοί έχουν την κάψα.

Απαντήσετε σ’ αυτούς, όπως ο Πάουλους Κρούγκερς στους Εγγλέζους:

«Αυτό που θέλετε στην πραγματικότητα είναι η χώρα μας»!

Ας  έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια, όχι μόνο 140 χώρες, αλλά και 1400 να τ’ αναγνωρίσουν, στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. δεν πρόκειται να μπουν, εχτός κι αν φύγομ’ εμείς από μέσα.

 Γιατί πρέπει σώνει και καλά να δωρίσομε τη Μακεδονία στο χρυσοκάνθαρο Σόρος ή σ’ όποιον άλλο Χώρο λιμπίζεται αυτή;

Πριν όμως καταθέσετε τη δική Σας πρόταση, ζητήσετε από αυτούς, που όρισαν τον Εβραιοσιωνιστή αυτό «Μεσολαβητή», για την εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων, να τον αποσύρουν ως μεροληπτικό, γιατί σε όλες του τις προτάσεις περιλαβαίνει παράγωγο της λέξης-όρου Μακεδονία κ επομένως μεροληπτεί υπέρ των Σκοπίων κ η συμπεριφορά του δε χαραχτηρίζεται ούτε από αντικειμενικότητα, ούτε από εντιμότητα, ούτε κι από αξιοπρέπεια. Είναι κι αποτελεί ψάρεμα Χαχάμη  με τρύπια δίχτυα για να πιάσει αφρόψαρα…

Να ζητήσετε να ορίσουν άλλο «Μεσολαβητή», που να μην είναι όμως Εβραίος, Σιωνιστής ή Μασόνος.

 Αν δεν αποδεχτούν, τότε απορρίψετε ως Έλληνες εκπρόσωποι του Λαού της Ελλάδας, που περιλαβαίνει και τους κατοίκους της Μακεδονίας, τις προτάσεις του «αξιοπρεπή» Νίμιτς με θάρρος.

 Μην αναγνωρίσετε τα Σκόπια με ονομασία, που να περιέχει τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγο αυτής. Και μην ασχοληθείτε άλλο μαζί τους.

«Γιατί πες το – πες το το κοπέλι, έκαμε τη γρ(ι)α να θέλει», λέμε στην Ελληνική Κρήτη.

Ας δώσουν αυτοί όποιο όνομα τους αρέσει. Η Ελλάδα θα επιλέξει αν αυτό τη συμφέρει, εφόσον θα είναι διάφορο του προτεινομένου και δε συμβάλλει στη μελλοντική αφαίρεση τμήματος της Ελληνικής  Επικράτειας, ούτε και θα προπαγανδίζει ύπαρξη  Εθνότητας μη υφισταμένης, και θ’ αναγνωρίσει ή όχι με αυτό τ’ όνομα τα Σκόπια.

Δεν είστε παιδιά να Σας εξαπατούν με …καραμέλες προπαγανδιστικές Εβραιοσιωνιστικών συμφερόντων, για να Σας …αποπλανήσουν.

 Κι ας προχωρήσουν μοναχοί τους, χωρίς την Ελλάδα. Ας κάμουν ότι θέλουν. Όμως, έχει μεγάλη σημασία η Ελλάδα να μην έχει συμμετοχή σ’ αυτό που θα κάμουνΝα είναι ξένη κι αντίθετη ως προς αυτό.

 Ας έλθουν οι ΗΠΑ να μας υποδουλώσουν. Εξάλλου ως δούλους τους μας θεωρούν, έτσι όπως  έχομε καταντήσει. Δε μας λογαριάζουν, ούτε και μας υπολήπτονται στο παραμικρό. Βέβαια δεν το αποδείχνουν έτσι, όπως το απέδειχνε ο Πρέσβης τους το 1947 στην Αθήνα καουμπόι Πολ Πόρτερ, που χαστούκισε τον τότε υπουργό Συντονισμού Στέφανο Στεφανόπουλο, γιατ’ είχε διαφορετική γνώμη από αυτόν…  

Ούτε και Σεις, ελπίζω, θα βάλετε τα κλάματα, για το χαστούκι, όπως έκαμε ο Στεφ-Στεφ και την επομένη θα σπεύσετε να δωρίσετε πολύτιμο, όχι περιδέραιο, όπως αυτός στην κυρία Πιουριφόι, αλλά τη Μακεδονία στους Εβραιοσιωνιστές.  

 Ούτε κι όπως εντιμότατος Πιουριφόϊ που, ενώπιον ακροατηρίου χαραχτήριζε το 1951 τον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδας Σοφοκλή Βενιζέλο«Μικρό Μπάσταρδο»!

Ελπίζω δε πως, και ο Τράμπ δεν έχει δώσει, τουλάχιστον ακόμη, εντολές ανάλογες με αυτές του Ρούζβελτ προς τους Πρεσβευτές του «μίλατους μαλακά, αλλά κουβάλα μαζί σου ένα μεγάλο ραβδί».

 Αντ’ αυτού, ο Γουίλιαμ Τάφτ τους συμβούλευε «ν’ ακολουθούν την πολιτική του δολαρίου», που δεν ξέρω αν και κατά πόσον ισχύει ακόμη η συμβουλή…

Οι Κρητικοί συμμετείχαν σε όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες της Μακεδονίας.

 Εν ανάγκη να φύγομε κι από το ΝΑΤΟ, όπως απείλησε ο Κ. Καραμανλής και μάλλον έπιασε τόπο η απειλή. Να φύγομε κι  από τον ΟΗΕ. Εξάλλου,   από τη σύστασή τους ως τώρα,  δεν είδαμε να μας συμπαρασταθούν σε καμιά περίπτωση διεκδίκησης συμφερόντων μας.

Κι αυτοί, να εγκαταλείψουν τις βάσεις τους. Να φύγουν από την Κρήτη και να πάνε στην ευκή του Θεού. Αφού καταπολεμούν τα συμφέροντα τα δικά μας, είναι εχθροί μας. Και, αν είναι εχθροί κι όχι «σύμμαχοι», όπως τους θεωρείτε με ή χωρίς εισαγωγικά, τότε η Κρήτη βρίσκεται υπό ξένη κυριαρχία και κατοχή. Να φύγουν, λοιπόν.

Αν κάμετε το χατίρι τους, νομίζετε ότι αυτοί θ’ αλλάξουν; Τόσα χατίρια που τους έχομε κάμει είδατε να μας χρωστούν χάρη; Δεν άλλαξαν.

Εσείς όμως, αν ψηφίσετε όνομα με τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγό τηςδεν θα ‘χετε στεμό στην Ελλάδα… 

Οι σοφοί Έλληνες δεν υποκύπτουν σε σοφιστείες Χαχάμηδων.

Έχετε όπλα. Χρησιμοποιήσετε αυτά, σαν άντρες Έλληνες. Κι όχι σαν ύπουλοι Σιωνιστές ή Ρουφιάνοι Μασόνοι υποτελείς…

Πολεμήσετε και νικήσετε προ των Θερμοπυλών. Αγνοήσετε τους Εφιάλτες. Διαφορετικά θ’ αντιμετωπίσετε τον εχθρό στη  Σαλαμίνα…

Ποια μεγαλύτερη τιμή από αυτή, που έλαβε ο Λεωνίδας με τους 300 του! Και ποιο μεγαλύτερο αίσχος από αυτό του Νενέκου…

  Παραφράζω έμμετρο του Σουρή και το απευθύνω σ’ όποιους τολμήσουν κι αποδεχτούν προτεινόμενη λύση του «αξιοπρεπή» Νίμιτς:                                     

       «Ε! Σεις (Β)ρωμηοί που δεν μπορεί 

                       κανείς να σας γελάσει,                                                                                      

                      Χαλάστε το ρωμαίικο 

                      πριν άλλος το χαλάσει…».   

           

                                                                                                                            

 18.1.2018, ημέρα Μνήμης του Αγίου Αθανασίου, που εύχομαι να Σας φωτίσει να δώσετε λύση σ’ αυτό το εθνικό και υπαρξιακό πρόβλημα του Έθνους και της Πατρίδας μας, όπως Αυτός έδωσε λύση στο  υπαρξιακό πρόβλημα της Ορθοδοξίας κατά την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο

                                 Μαρίνος Σπυρ. Γαλανάκης

                                         ellinikisalpigga      

                        

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ