ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ μου Νικόλα..

0

Μια στιγμή στον χρόνο μπορεί να είναι καμιά φορά περισσότερο "βαριά" από έναν ολόκληρο Χρόνο!!!
Στο γράφω αυτό το γνωμικό και παίρνω φόρα και αμπάριζα από τούτη εδώ την φωτογραφία... Είναι την νύχτα της 25ης του Ιούνη του 2023 και ο Ραδιοθάλαμος του STUDIO 9,80, σε πλήρη επάνδρωση, μεταδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Ρεθύμνου έτσι όπως έρχονται από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες στους υπολογιστές μας.

Ως γνωστόν σε εκείνες τις επαναληπτικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ είχε "πάρει πίσω" την βουλευτική έδρα του Ρεθύμνου με ποσοστό 25,71% και 11242 ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ποσοστό 18,71% και 8.182 ψήφους.

Την Κυριακή 09/06/2024 διεξάγονται ως γνωστόν Ευρωεκλογές. Αδημονώ να βρεθώ και πάλι στον Ραδιοθάλαμο για να μαθαίνω από πρώτο χέρι το "στραπάτσο" που θα πάθει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στο Ρέθυμνο από το ΠΑΣΟΚ!!! Διότι είναι τέτοιο το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε στον εαυτό του και στο κόμμα του ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ, με το μπαγκαλόχαρτο που εμφάνισε για Πόθεν Έσχες, που άνοιξε κάτι τρύπες "να!!!" τόσο στην εικόνα του όσο και στο περιβάλλον του.
Λες και πάσχουν από το σύνδρομο «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ» εκεί στην Κουμουνδούρου λίγα μόνο 24ώρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών!!!
Είναι δε τέτοια η απογοήτευση των παρατρεχάμενων του από την χιονοστιβάδα που τους καταπλάκωσε, ώστε το ντελίριο να έχει χτυπήσει κόκκινο όλους τους Κασσελοφρουρούς ανά την επικράτεια!!!

Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ τύλιξε μονάχος του την πάρτη του σε μια "κόλλα χαρτί" και πήρε τον κατήφορο... full speed!!!
Η μεγάλη πλάκα δε είναι ότι το βράδυ της Κυριακής οι Κασσελοφρουροί στο Ρέθυμνο θα βλέπουν πάλι την πλάτη του ΠΑΣΟΚ να απομακρύνεται και να χάνετε στο βάθος του δρόμου και του Χρόνου!!!

Φωτό από δεξιά: Νίκος Μολδοβανίδης,
Σταύρος Ρακιτζής, Δημ. Κορωνάκης,
Μανώλης Καρνιωτάκης.
Μ.Θ.Κ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ