ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα πήγε καλά μέχρι το 60' ο Αστέρας στο φιλικό με τον Εργοτέλη

0

«Καλή παρουσία είχε η γυναικεία ομάδα μας για τουλάχιστον 60’ όντας ανταγωνιστική στο φιλικό που έδωσε σήμερα στο Μαρτινέγκο με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Το τελικό 6-2 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, αφού η ομάδα μας στάθηκε εξαιρετικά μέχρι το 60ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης. Το α’ μέρος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και ενώ η ομάδα μας είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Ελευθερίας Δαφέρμου, το οποίο κέρδισε η Νάνου.

Στο β’ ημίχρονο οι αρκετές αλλαγές που έγιναν έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, με τον Εργοτέλη να έχει σαφέστατα μεγαλύτερη εμπειρία και να φτάνει στην επικράτηση, με την Εύη Τούνα με πλασέ στο 81’ να διαμορφώνει το τελικό 6-2 μετά από πάσα της Δαφέρμου. Όπως και να έχει ο τεχνικό μας Κυριάκος Γρηγοράκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν τα κορίτσια μας, περιμένοντας με προσμονή τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα σεζόν και την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Χατζηστάμου, Καραντωνάκη, Νάνου, Δρακάκη, Κελαϊδή, Κιαχίδου, Βορριά, Δαφέρμου, Καραμουσαδάκη, Μανωλίτση, Τούνα.

Έπαιξαν ακόμη οι Μανουκαράκη, Παντελίδου, Παπακωνσταντή, Παπαδάκη, Μυρσιλίδη, Αποστολοπούλου, Κοτσίφη, Βασιλάκη.

* Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλο σωματείο του Εργοτέλη για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας, δείγμα των εξαιρετικών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων και λειτουργούν στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου στο νησί μας, αλλά και κατ’ επέκταση σε ελλαδικό επίπεδο».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ