ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε την ισοπαλία στην Ρόδο η Επισκοπή

0

Επόμενος αγώνας για την Επισκοπή την Τετάρτη στο Γάλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

 Ο αγώνας: 

Στο 16′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή και ήταν για την  Επισκοπή, όταν ο Λίμα βγήκε από αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο επερχόμενος Νάνι δεν κατάφερε με κεφαλιά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτθα από κοντά.
Στο 22′ νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία  όταν από την εξαιρετική ενέργεια του Ανδρικόπουλου και τη σέντρα του, ο Τσιριγώτης δεν μπόρεσε με προβολή να τη στείλει στα δίχτυα με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από την αντίπαλη εστία.
Πρώτο σουτ, πολύ άστοχο, είχαμε μόλις στο 39′ για τη Ρόδο από τον Δελαπόρτα. Ο Βουτσελάς δεν ανησύχησε καθόλου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι απείλησαν με την αλλαγή, τον Σέρεντιουκ ο οποίος στο 69′ σούταρε για να μπλοκάρει εύκολα ο Βουτσελάς.
Στο 89′ στην πρώτη σημαντική στιγμή των “ελαφιών” το δυνατό σουτ του Μακρή σταμάτησε στα σώματα των αμυνομένων.
Το ματς απέκτησε δύναμη, νευρικότητα αλλά η Επισκοπή είχε τον τρόπο να φτάσει σ’ ένα θετικό πρώτο αποτέλεσμα εκτός έδρας. Στο 92′ βέβαια έχασε τον Βλάση Ανδρικόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα.

Οι διαιτητές: Κάτοικος (Αθηνών). Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Αραβίδης (Αθηνών).. Κίτρινες: Καψάλης, Νικολόπουλος, Λίχτι (Ρόδος), Παναγιωτίδης, Ανδρικόπουλος, Πολυχρόνης (Επισκοπή).

ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος Καψάλης, Χύσι, Καραγεώργης, Μπαξεβάνος, Αρναρέλλης (56′ Λίχτι), Μαρτσάκης (67′ Σέρεντιουκ), Δελαπόρτας (83′ Μακρής), Τσίπρας (83′ Πεχλιβανόπουλος), Ριτάκο (67′ Γιόνδης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμικο Βέλιτς): Βουτσελάς, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος Πολυχρόνης, Χρουσιέλ, Ανδρικόπουλος, Τσιριγώτης (81′ Τσόφλιος), Λίμα, Νάνι, Σουμπασάκης (92′ Καραγιάννης).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ