ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα μεταγραφή για τον Αστέρα Ρεθύμνου που ανακοίνωσε τον Μπότο

0

Η ανακοίνωση: 

«Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ καλωσορίζει στην οικογένεια του τον ποδοσφαιριστή Ιάσωνα Μπότο, ο οποίος θα αποτελεί μέλος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας για το υπόλοιπο της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν. Πρόκειται για 19χρονο αμυντικό-μέσο, με πέρασμα από την Ακαδημία αλλά και την Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Ολλανδία και στην ομάδα Κ21 της GOAHEAD EAGLES.
Καλωσορίζουμε τον Ιάσωνα Μπότο στην οικογένεια του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και του ευχόμαστε υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι σε ένα ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο Αστέρας Ρεθύμνου. Ήρθα στην πανέμορφη Κρήτη και στο επίσης πολύ όμορφο Ρέθυμνο, βρίσκοντας εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα του Αστέρα. Το περιβάλλον είναι ιδανικό για να παίξεις ποδόσφαιρο και όλα τα παιδιά, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με υποδέχθηκαν με πολύ όμορφο τρόπο και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος μετά από μακράς διάρκειας διακοπή και εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να εξελιχθώ και εγώ προσωπικά όσο περισσότερο μπορώ».

Το βιογραφικό του Ιάσωνα Μπότου

Ημερομηνία γέννησης: 21/03/2002

Τόπος γέννησης: Αθήνα

Ηλικία: 19

Θέση: Κεντρικός Αμυντικός – Αμυντικό χαφ

Ομάδα: Κ21 GOAHEAD EAGLES (Β’ Ολλανδίας)

2020-2021: Κ21 GOAHEAD EAGLES (Β’ Ολλανδίας)

2018-2020: ΑΟ Βύρωνα (Α’ Αθηνών)

2016-2017: Κ15 ΠΑΕ ΑΕΚ

2010-2016: Ακαδημία ΑΕΚ

2006-2010: Ακαδημία ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ