ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ- Πας Γιάννινα 2-1: Νίκη "ανάσα" για τον ΟΦΗ

0

Η Κρητική ομάδα μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Βόλο πήρε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα να βρεθεί στην έκτη θέση φτάνοντας στους 23 βαθμούς.

 αγώνας:

Στις καθυστερήσεις του  πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 45’+2’ ο Ελευθεριάδης τσίμπησε την μπάλα, ο Βάτερμαν απομάκρυνε, όμως ο Παμλίδης στη συνέχεια, πλάσαρε και έκανε το 1-0.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, σε 10 λεπτά ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή.

Αρχικά στο 52’, ο Κάργας έχασε τη μπάλα, ο Σαρδινέρο έκλεψε και πλάσαρε εντυπωσιακά τον Λοντίγκιν από τα πλάγια ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ενώ στο 58’, ύστερα από προσπάθεια του ΟΦΗ μέσα στην περιοχή, έγινε χέρι, με τον Γκορτσίλα αφού είδε τη φάση στο VAR καταλόγισε πέναλτι.

Το εκτέλεσε στο 62’ ο Σολίς κάνοντας το 2-1. Μάλιστα, ο σκόρερ δάκρυσε στους πανηγυρισμούς, κοιτάζοντας προς τον ουρανό…

Στα επόμενα λεπτά, ο ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε μπροστά και πάλεψε για την ισοφάριση, ωστόσο ο ΟΦΗ κράτησε την άμυνά του και πήρε τη νίκη για πρώτη φορά μετά από τις 7 Ιανουαρίου και 12 ματς πρωταθλήματος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς (76’ Μπαλογιάνης), Στάρτζεον (82’ Νοικοκυράκης), Γρίβας (46’ Φερέιρα, 90’ Βαφέας), Σαρδινέρο

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (58’ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (46’ Νάουμετς), Παμλίδης

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ