ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βέλιτς: “Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα”

0

Αναλυτικά ο Βέλιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και δήλωσε ευχαριστημένος με την εμφάνιση. 

Αναλυτικά δήλωσε:

 “Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν και φυσικά για τη μεγάλη νίκη σ ένα δύσκολο γήπεδο εναντίον μιας πολύ καλής και οργανωμένης ομάδας που έχει αρχές στο παιγνίδι του.
Είχαμε μιλήσει με τους παίκτες μου το πως θα μπορέσουμε να τον αποδιοργανώσουμε και να πλεονεκτήσουμε.
Νομίζω ότι τα παιδιά δούλεψαν εξαιρετικά και τουλάχιστον για μία ώρα (λίγο μετά το 1-3) λειτουργήσαμε άψογα. Βέβαια και μετά από ‘κει ήμασταν επικίνδυνοι κι ίσως να μπορούσαμε να επεκτείνουμε το σκορ.
Δεν το καταφέραμε. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι και το Αιγάλεω ρίσκαρε περισσότερο. Αφού δεν επεκτείναμε το σκορ ίσως και το Αιγάλεω θα μπορούσε να μειώσει λίγο μετά…
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δυνατό, ένα ανταγωνιστικό ματς από δύο πολύ καλές ομάδες. Η νίκη μας γίνεται μεγάλη μετά από μία σημαντική ανατροπή στο σκορ."

Από την άλλη ο 21χρονος φορ Θοδωρής Τσιριγώτης που πέτυχε τα 2 πρώτα γκολ της αναμέτρησης, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και δήλωσε χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα να πάρει την νίκη. 

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου με αυτά τα δύο γκολ. Όλοι ήμασταν ενωμένοι πριν από το ματς και παραμένουμε έτσι. Είχαμε πει ότι αυτό το ματς είναι δύσκολο γιατί και η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Αμέσως μετά έχουμε τον Ιάλυσο στη Ρόδο.
Από την πρώτη στιγμή, από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε πει ότι θα επιδιώκουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα κοιτάζουμε κυνηγάμε κάθε φορά σε οποιοδήποτε γήπεδο.”

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ