ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θοδωρής Τσιριγώτης: “Θέλουμε την νίκη για ψυχολογικούς λόγους "

0

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με τη Σαντορίνη όπως όπως όλα βέβαια στον όμιλο. Ένα παραπάνω όμως γιατί τον τελευταίο καιρό δείχνει δυνατή και παίρνει αποτελέσματα. Εδώ όμως υπάρχει και μία ιδιαιτερότητα. Προερχόμαστε από μία ήττα που μας άφησε πίσω σχετικά. Περισσότερο μας πείραξε όμως τον εγωισμό μας. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να μπούμε δυνατά για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να επιδιώξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, να σκοράρουμε για να φτάσουμε σε μια νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία αλλά και θα μας ανεβάσει βαθμολογικά.
Δεν ξέρω αν θα παίξουν ρόλο οι καιρικές α;συνθήκες πάλι γιατί, όποτε αγωνιζόμαστε φυσάει αρκετά και συνήθως επηρεάζονται όλες οι ομάδες εκείνες που θέλουν να παίξουν τη μπάλα κάτω.”

Παράλληλα έγινε γνωστή και η 19μελης αποστολή για τον αγώνα με την Σαντορίνη:Δ ήμιζας, Βουτσελάς, Καραγιάννης, Ανδρικόπουλος, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Λάμτσε, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Παναγιωτίδης, Ανυφαντάκης, Νάνι, Γεωργούσης, Λίμα Τσιριγώτης, Τσόφλιος, Βαρουξάκης, Κουτάντος, Σουμπασάκης.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ