ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Ρεθύμνου: Μεγάλο διπλό στην Ιεράπετρα με τεσσάρα

0

 

Μετά από αυτή την νίκη ο Αστέρας κρατάει ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή και το παιχνίδι την Τετάρτη κόντρα στον Πλατανιά, αποκτάει χαρακτήρα τελικού.

Ο αγώνας:

Το 1-0 έγινε στο 4ο λεπτό, όταν μετά απο σέντρα από τα αριστερά,ο Ομπίνα Ιλόκα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

19′ 1-1. Η ισοφάριση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 19ο λεπτό όταν ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα στρώθηκε στον Μανωλακάκη, ο οποίος με κοντινό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Χαραλαμπάκη.

58′ 1-2. Στο 55ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στην ανατροπή του Ρηγάκη από τον Χαραλαμπάκη εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρότζεν (αρκετά λεπτά αργότερα γιατί λόγω του δυνατού ανέμου δεν ήταν εύκολο να “στηθεί” η μπάλα στην άσπρη βούλα) στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χαραλαμπάκη που έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-2 στο 58ο λεπτό.

59′ 2-2. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων. Ένα λεπτό αργότερα ο Ιλόκα έκανε την προωθημένη μπάλα, έγινε μία σέντρα από δεξιά και ο Καλλιμάνης από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

69′ 2-3. Κάθετη του Γύπαρη στον κενό χώρο, ο Ρότζεν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ από θέση τετ α τετ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

76′ 3-3. Στο 76ο λεπτό ο Λαθούρης “έστρωσε” στον Κουτούζο (που είχε περάσει ως αλλαγή), ο οποίος με ευθύβολο, δυνατό και συρτό σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 3-3.

82′ 3-4. Από προωθημένη πάσα από την άμυνα κι έξυπνη πάσα (με “τσίμπημα” της μπάλας) του Ρηγάκη ο Βελονάκης βγήκε σε θέση τετ α τετ και δεν αστόχησε.

95′ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Κλειδής έφυγε στην αντεπίθεση και δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χαραλαμπάκη.

Διαιτητής: Ζαφείρης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μάτσας – Βισκαδούρος Αλ. (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Πνευματικάκης (Λασιθίου)

Αναγέννηση Ιεράπετρας (Κώστας Δεδελετάκης): Χαραλαμπάκης (84’ λ.τ. Φραγκούλης), Κορνάρος, Ιλόκα, Ζαμπετάκης, Χατζάκης, Δ. Κωτσοβός, Τζουανάκης, Μερκούρι, Καλλιμάνης, Λαθούρης, Α. Κωτσοβός (46’ Κουτούζος).

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Ρότζεν (78’ Κόκκαλης), Πετρίδης, Ψυχουντάκης (30’ λ.τ. Καψαλάκης), Αντωνόπουλος, Μπουρνέλης (46’ Βελονάκης), Μπότος (69’ Π. Κλειδής), Γύπαρης, Δ. Μανωλακάκης, Ρηγάκης, Νταγκουνάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ