ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαριά ήττα για τις γυναίκες του Αστέρα Ρεθύμνου

0

«Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα μας στην Αγία Παρασκευή γνωρίζοντας την ήττα με 5-0 από την τοπική ομάδα σε παιχνίδι για την 7ηαγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Οι γηπεδούχες ήταν ανώτερες και ευτύχησαν μόλις στο 7’ να προηγηθούν με 2-0, ολοκληρώνοντας το α’ μέρος με το σκορ στο 3-0. Μόλις στο 4’ η Ταρζάνου άνοιξε το σκορ και στο 7’ η Πεΐου πέτυχε το 2-0. Το 3-0 ήρθε στο 32’ από την Μπριασούλη, με την Ταρζάνου στο 53’ να πετυχαίνει το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 67’ από την Πετράκη. Η ομάδα μας είχε δύο καλές στιγμές με τις Τούνα, Μανωλίτση στο β’ ημίχρονο για να μπορέσει να πετύχει το γκολ της τιμής. Στα θετικά της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση της νεαρής Ειρήνης Μανουκαράκη για 20’ λεπτά, έχοντας και εξαιρετική παρουσία, χωρίς να δεχθεί τέρμα».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτσωνούρη-Κοκκίνη (Λακωνίας), Ζερβάκης, Ιωαννίδης (Πειραιά).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Ιωαννίδης): Χατζηστάμου (71’ Μανουκαράκη), Γουνάκη, Παπακωνσταντή (46’ Καραντωνάκη), Κιαχίδου, Δρακάκη (71’ λ.τ. Μαραγκουδάκη), Κελαϊδή, Δαφέρμου, Καραμουσαδάκη, Μανωλίτση, Γένοβα (34’ λ.τ. Μιχελάκη), Τούνα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ