ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφει με θετικό αποτέλεσμα από την Σπάρτη η Επισκοπή

0

Το ματς:
Στο 2′ ο Μάρτσεφ σούταρε από καλή θέση στην περιοχή “σημαδεύοντας” το δοκάρι του Δήμιζα. Η μπάλα παρέμεινε σε πόδια γηπεδούχων που σέντραραν με τον Καρβούνη για να σουτάρει εκ νέου ο Παλιάτσος από ιδανική θέση μέσα στην περιοχή ψηλά και άστοχα.

Στο 6′ η Επισκοπή μας απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Πολυχρόνης έβγαλε μια “ξυραφένια” σέντρα με τον Λίμα να πετάγεται μπροστά στη μικρή περιοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα όπως ο ίδιος θα ήθελε…
Στο 19′ ο Νάνι έκοψε επικίνδυνα στον Τσιριγώτη όμως ο τελευταίος δεν έπιασε το σουτ με δύναμη.

Στο 32′ από το κόρνερ του Πολυχρόνη, ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 38′ ο Μάρτσεφ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Παπουλής σκόραρε όμως ο σκόρερ συνεβλήφθη έγκαιρα σε θέση οφσάιντ.

Στο 43′ ο Σουμπασάκης έπιασε ένα τρομερό σουτ το οποίο “κατέβασε” εξαιρετικά ο Παϊτέρης διώχνοντας σε κόρνερ.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 45′ ο Ανδρικόπουλος έκανε μια κούρσα από δεξιά, έβγαλε και μια ιδανική σέντρα για να έρθει ο Θοδωρής Τσιριγώτης και με “καρφωτή” κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το β’ ημίχρονο δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας…

ΓΚΟΛ! 1-1: Στο 53′ ο Λάμτσε χρεώθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον κ. Βλάχο για φάουλ που έκανε λίγο έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας στο 54′ ο Μάρτσεφ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 74′ ο Παναγιωτίδης έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα, ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε λίγο άουτ.

Στο 83′ από το φάουλ του Νάνι και την απόκρουση των αμυντικών, ο Λίμα έπιασε έναν “κεραυνό” για να αναγκάσει τον Παϊτέρη να απογειωθεί και να αποκρούσει σε δύο χρόνους πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία του.

Η διαιτησία: Βλάχος (Ανατ. Αττικής). Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας) – Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας). 4ος διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής). Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Λάμτσε (2η κίτρινη).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛ. (Π. Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης (89′ Πατσαρούχας), Πρίκας, Μάγκας, Κορνέζος, Σκεντεράϊ, Καρβούνης, Μπρακαμόντε, Παπουλής (72′ Βερνάδος), Μαρτσεφ, Παλιάτσος.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης (93′ Κουτάντος), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (57′ Γιαννιώτης), Νάνι (93′ Καραγιάννης), Λίμα, Τσιριγώτης (57′ Τσόφλιος, 85′ Βαρουξάκης).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ