ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ. Βέλιτς: “Στόχος μας παραμένει η 4αδα”

0

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα ματς από το οποίο αναζητούσαμε πολύ τη νίκη. Ένα παραπάνω μετά το αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην Καλλιθέα (σ.σ. ήττα με 2-0). Με μια προφανή νίκη θα μπορούσε να εξασφαλιστεί ο στόχος της παραμονής αλλά και ο στόχος της νέας αναδιάρθρωσης στη Super League2 εφόσον γίνει…
Ελπίζω να γίνει και από εκεί και πέρα, δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς, θεωρώ πως είναι δύσκολο να μας προλάβουν οι ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. 
Τί να πω…; Ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς παρ’ ότι ξέραμε ότι έχουμε 12-13 παίκτες που έχουν τραβήξει “μεγάλο κουπί” μέχρι σήμερα. Αυτός ο αριθμός των ποδοσφαιριστών έχει βγάλει συνεχόμενα ταξίδια με παιγνίδια Τετάρτη ή Πέμπτη – Κυριακή όπου δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση ενώ τώρα, τα ματς που δίνουμε διεξάγονται υπό αφόρητη ζέστη. Αυτά είναι στοιχεία που μας στοιχίζουν. 
Ελπίζουμε να περάσει και το τελευταίο ματς (σ.σ. την Κυριακή 30/5, κόντρα στο Αιγάλεω) που είναι ανά τρεις μέρες και να κάνουμε μια τελευταία κούρσα από Κυριακή σε Κυριακή για να επαναφέρουμε τους ποδοσφαιριστές μας στο επίπεδο που μας έχουν συνηθίσει στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού του πρωταθλήματος».

“Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι αν…”
“Επίσης, μας επηρεάζουν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εάν μας είχαν δοθεί τα πέναλτι που ήταν 10 φορές πιο πέναλτι από αυτό που υπέδειξαν με τον Ασπρόπυργο, τώρα θα ήμασταν πρώτοι! 
Η ομάδα μας προσπαθεί να επισημάνει αυτές τις αδικίες εις βάρος μας αλλά βλέπουμε ότι συνεχίζεται το ίδιο έργο. Δεν μπορούμε να σταθούμε σ’ ένα μας που πέρασε. 
Πήραμε αυτό το αποτέλεσμα αν και μπορούσαμε σαφέστατα να το κερδίσουμε έχοντας αρκετές όσο και μεγάλες φάσεις σκοράροντας ένα και δύο γκολ παραπάνω.”

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ