ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Δόξα και Επισκοπή Κ19

0

Το γκολ το πέτυχε ο Μπαξεβάνης στο 37ο λεπτό, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο. 

Ο αγώνας:

7′ ο Καργάκης σούταρε λίγο μπροστά από το πέναλτι για να διώξει ενστικτωδώς ο Μπερβανάκης σε κόρνερ.

ΓΚΟΛ! 1-0: Έπειτα από ένα κόρνερ των γηπεδούχων κι αφού η μπάλα δεν απομακρύνθηκε ποτέ από την περιοχή μας, ο Δελήμπασης έβγαλε μια σκαφτή μπαλιά στον επερχόμενο Μπαξεβάνη κι εκείνος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38′ το σουτ του Αλεξάκη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παλιεράκη

Στο 52′ ο Τσιλεδάκης δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από απόσταση αναπνοής καθώς οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Στο 57′ ο Τζωρτζινάκης απέφυγε και τον Παλιεράκη που έκανε έξοδο όμως έφτασε σε πολύ πλάγια θέση όπου ξανασούταρε για να αποκρούσει ο πορτιέρο της Δόξας.

Στο 60′ ο Πεκίνι ξεκίνησε μια κούρσα από το κέντρο, έφτασε απέναντι στον Παλιεράκη όπου πλάσαρε πάνω τον κίπερ των γηπεδούχων.

Στο 64′ ο Σεφουλάι σούταρε για να διώξει με ωραία επέμβαση ο Μπερβανάκης.
Στο 75′ ο Κανανάι σούταρε από ιδανική θέση λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80′ από την ωραία μπαλιά του Παπαπαναγιώτου, ο Τζωρτζινάκης στόπαρε μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά για να μπλοκάρει σε δύο χρόνους ο Παλιεράκης.

Στο 85′ ο Μαγάκης σούταρε και ο Μπερβανάκης με τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού έδιωξε σε κόρνερ.

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης, Καλυβιανάκης, Συργούνη.

ΔΟΞΑ ΠΛ. (Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης, Ξενοκαλάκης (72′ Λάριος), Σκαλιδάκης (55′ Δελήπασης Αλ.), Μιχελιδάκης, Μαγιάφας (89′ Θωμάκος), Σεφουλάι, Κοσκινάς, Δελήμπασης Στ., Μαγάκης, Μπαξεβάνης, Καργάκης (72′ Ανυφαντάκης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Καραδάκης): Μπερβανάκης, Νιώρας, Τσιλεδάκης, Καφετζής, Φραγκιαδάκης (76′ Παπαπαναγιώτου), Τραϊτοράκης, Μεργέμογλου, Αλεξάκης, Τζωρτζινάκης, Κανανάι (83′ Βαρδουνιώτης), Πεκίνι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ