ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Ρεθύμνου: Ήττα για τις γυναίκες με υποσχέσεις για κάτι θετικό στο μέλλον

0

Η ατυχία  πάντως χτύπησε τις Νάνου και Γεωργιακάκη, οι οποίες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αγώνας όπως τον γράφει στο σάιτ του ο Αστέρας:

Στο α’ μέρος η ομάδα μας απείλησε δις με την Δαφέρμου, πραγματοποιώντας δύο σουτ, με το πρώτο να περνάει άουτ και το δεύτερο να το αποκρούει η αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 39’ ήρθε η πρώτη άτυχη στιγμή, με την Νάνου να τραυματίζεται στο γόνατο έπειτα από μαρκάρισμα και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε μαγνητική για να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας Ρεθύμνου πίεσε ακόμα περισσότερο, εγκαθιστώντας στο επιθετικό του μισό την αντίπαλη ομάδα. Μάλιστα, στο 52’ δημιουργήθηκε μία σπουδαία φάση μέσα στη μικρή περιοχή της ΑΕΚ, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Δαφέρμου, αλλά καμία παίκτρια δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 71’, σε αντεπίθεση, η Μαρκουτσά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της, ενώ 2 λεπτά αργότερα η Βορριά πραγματοποίησε όμορφη προσπάθεια από αριστερά, πασάροντας στο ύψος του πέναλτι στην Δαφέρμου, η οποία με το δεξί πόδι δεν μπόρεσε να στοχεύσει σωστά και να ισοφαρίσει. Στο 77’ η Πιτσή απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 90’ η Πετσίνη έγραψε το τελικό 2-0. Μάλιστα, η ατυχία δεν σταμάτησε εκεί για τα κορίτσια του Νίκου Κυριακόπουλου, με την Γεωργιακάκη να χτυπά στο στήθος έπειτα από πτώση στο έδαφος και να μεταφέρεται και εκείνη στο νοσοκομείο, όπου θα λάβει τις πρώτες βοήθειες και θα εκτιμηθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα μας την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει το πρώτο εντός έδρας ματς στην Women's Football League, αντιμετωπίζοντας τον Οδυσσέα Γλυφάδας για την 5η "στροφή" του 2ου Ομίλου.

Διαιτητές: Χρονάς, Αβραμοπούλου, Ζούλης.

ΑΕΚ Μεσολογγίου (Ι. Γουλής): Παναγιωτακοπούλου, Βράνα, Λαζανά (87’ Πιζάνια), Μόκκα, Βάτσιλα, Γρομητσάρη, Ζαχαράτου (80’ Τζουμέρκου), Γκόμεζ, Φιλανδριανού (83’ Πετσίνη), Μαρκουτσά, Παπαδογεωργίου (46’ Γατσούλια).

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Μανουκαράκη, Βορριά, Πιτσή, Κελαϊδή, Κιαχίδου, Ραμπέγιο, Καραμουσαδάκη, Δαφέρμου, Νάνου (46’ Γεωργιακάκη), Μανωλίτση, Σταγάκη (84’ Δρακάκη).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ