ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μ. Κελαϊδή: "Η ομάδα δουλεύει συστηματικά και μεθοδικά για να πετύχει την πρώτη νίκη"

0

Η Κελαϊδή αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και στο ποσό μεθοδικά δουλεύουν όλοι στον Αστέρα προκειμένου να πετύχουν την πρώτη νίκη στην φετινή σεζόν. 

τα όσα δήλωσε:

«Μετά από 3 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς ανυπομονούμε να παίξουμε στην έδρα μας, δίπλα στους ανθρώπους μας. Σημασία για εμάς έχει να καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσει αγωνιστικά  ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη  του γκολ καθώς και στην πρώτη νίκη που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.
Η ομάδα δουλεύει συστηματικά και μεθοδικά. Μέσα από τις καθημερινά προπονήσεις προσπαθούμε και στοχεύουμε να γινόμαστε καλύτερες. Όλο αυτό μαζί και με τις νέες προσθήκες απαιτεί χρόνο. Όποτε είναι κάτι που δουλεύεται και σίγουρα προπόνηση με προπόνηση και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι.
Η συγκέντρωση, η μαχητικότητα και το ομαδικό πνεύμα είναι ο στόχος μας και είμαι βέβαιη ότι αν καταφέρουμε να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο ακόμα πιο στοχευμένα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορούμε να φέρουμε τη πρώτη νίκη και όχι μόνο.
Το κλίμα είναι θετικό από όλες τις πλευρές! Είμαστε όλοι μια παρέα! Αγκαλιάζουμε κάθε καινούργιο μέλος στην ομάδα μας και προσπαθούμε να το εντάξουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Το όμορφο κλίμα και το σωστό δέσιμο σε μια ομάδα θεωρώ ότι είναι το παν και μπορεί να επιφέρει μόνο θετικά πράγματα, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό
».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ