ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ντέρμπι στα Μισίρια ο Άρης κόντρα στην Δόξα

0

Αν και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 0-0 οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόλις στο 2' του δευτέρου ημιχρόνου να ανοίξουν το σκορ με τον Σηφακάκη ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Αντουράκη. Η ομάδα της Δόξας αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 80' με απευθείας κόκκινη στον Μπαξεβάνη. 

Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στο εξ αναβολής παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ ο Άρης Ρεθύμνου θα υποδεχθεί την ίδια μέρα τον Ρεθυμνιακό στα Μισίρια. 

Ο αγώνας:

Στο 14’ Ο Μπαξεβάνης με ωραία ατομική προσπάθεια βγήκε απέναντι από τον Χνάρη πλασάροντας ελάχιστα άουτ.

Ωραίο τρίγωνο πέντε λεπτά αργότερα με  Μπαξεβάνη, Καργάκη, Δελήμπαση, με τον τελευταίο να αστοχεί από πολύ πλεονεκτική θέση.

30’ Ο Ματαραγκάσι σούταρε με τον Παλιεράκη να αποκρούει σωτήρια.

38’ Ο Μπαξεβάνης πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

47’ Ο Ματαραγκάσι βγάζει τη σέντρα από αριστερά, με τον Σηφακάκη να νικάει με κεφαλιά τον Παλιεράκη για το 0-1.

80’ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπαξεβάνη.

82’ Τετ α τετ ο Ματαραγκάσι με τον Παλιεράκη να αποκρούει σε κόρνερ

88’ Ο Δελήμπασης εκτέλεσε το φάουλ, με τον Σεφουλάι να πιάνει το γυριστό, αλλά η μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα και να προσκρούει στα σώματα μπροστά από το τέρμα.

90’+ Ο Ζότο από αριστερά βγάζει τη συρτή σέντρα, με τον Αντουράκη να γράφει με πλασέ από κοντά το 0-2.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μ. Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης, Βαρδουνιώτης (59’ Σαμιώτης), Λάριος, Νούρτσε, Σεφουλλάι, Μιχελιδάκης, Μαγιάφας, Δελήμπασης Στ., Καργάκης (74’ Ξενοκαλάκης), Μαγάκης (86’ Ανυφαντάκης), Μπαξεβάνης.
ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Αντουράκης, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Χασιώτης (16’ λ.τ. Ναθαναηλίδης), Περίφανος, Γιαννόπουλος (46’ Ζότο), Καψαλάκης (90’ Μιχαλέρης), Σηφακάκης, Γαβαλάς (75’ Μαργκίνι), Ματαραγκάσι (90’ Κιάτια).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ