ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Ρεθύμνου: Πρώτο τρίποντο με Μανωλίτση για τις γυναίκες

0

Και τα δύο γκολ της ομάδας πέτυχε η Χριστιάννα Μανωλίτση (26'- 90'), ενώ την επόμενη αγωνιστική οι γυναίκες θα πάνε στο Ηράκλειο όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ. 

Όλες οι παίκτριες έπιασαν υψηλή απόδοση όμως Δαφέρμου και Ραμπέλο ξεχώρισαν με τις ενέργειες τους. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: 

5’ Η Αραπάκου στην κόντρα επίθεση σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

8’ Πρώτη καλή ευκαιρία με την Καραντωνάκη να βγάζει τη σέντρα και την Μανωλίτση να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

10’ Η Μανωλίτση απειλεί ξανά μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας με την Δασκαλοπούλου να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή.

26’ Η Μανωλίτση κάνει το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από λάθος απόκρουση της αντίπαλης άμυνας σε βαθιά μπαλιά της Καραμουσαδάκη.

38’ Η Δαφέρμου εκτελεί όμορφα το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το «Γ» του τέρματος.

83’ Η Μανωλίτση πασάρει στην Γεωργιακάκη με την τελευταία να βρίσκεται απέναντι από την Δσκαλοπούλου, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

90’ Η Βορριά από αριστερά κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στην Μανωλίτση, η οποία από κοντά διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Ζαφείρης, Δασκαλάκης, Δρακουλάκης.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ν. Κυριακόπουλος): Κούντου, Πιτσή (90’ Κοτσίφη), Κιαχίδου, Βορριά, Κελαϊδή, Καραμουσαδάκη, Δαφέρμου (46’ Σταγάκη), Ραμπέλο, Μανωλίτση, Παπακωνσατντή (58’ Γεωργιακάκη, 88’ Δρακάκη), Καραντωνάκη.

Αγ. Παρασκευή (Γιάννης Γιαννόγλου): Δασκαλοπούλου, Αραπάκου, Μαϊδιώτη (64’ Γιαννοπούλου), Σταμπούλη, Δουλή (74’ Κοντογόνη), Γιαννόγλου, Δεσπολλάρη, Μαστοράκη, Περάκη, Τζεμπετζή, Μαμάνη (46’ Τοπαλίδη).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ