ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ντέρμπι και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Από την άλλη η Ασή Γωνιά έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Ποσειδώνα και έμεινε στους 34 βαθμούς.

Αυτή την στιγμή στην κορυφή συγκατοικούν ο Αστέρας Ρεθύμνου μαζί με τον Άρη και τα Ζωνιανά ( που έχουν παιχνίδι λιγότερο) ενώ και ο Αστέρας Περάματος είναι στο -2 με παιχνίδι λιγότερο.

Ο αγώνας:

17’ Ο Ρότζεν βγάζει μόνο του από αριστερά τον Κλειδή, σουτάρει και αποκρούει ο Κελαϊδής, αλλά στην επαναφορά ο Ρότζεν γράφει το 1-0.

19’ Ο Γύπαρης επιχειρεί τη σέντρα, με τον Κελαϊδή να κάνει λάθος και τον Βελονάκη να επωφελείται, καθώς από πολύ κοντά έγραψε το 2-0..

23’ Ο Βασιλείου κάνει όμορφη προσπάθεια για να ελευθερωθεί αλλά το σουτ του φεύγει ελάχιστα άουτ.

34’ Ο Κυριτσιμπασάκης κάνει επικίνδυνη κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

42’ Η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Ψυχουντάκη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

43’ Ο Βασιλείου εκτέλεσε το πέναλτι με τον Παπαδάκη να αποκρούει εντυπωσιακά, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης μείωσε σε 2-1 στην κενή εστία.

44’ Ωραία αντεπίθεση της ομάδας μας με τον Γύπαρη να βρίσκει όμορφα τον Αντωνόπουλο μόνο του απέναντι στην εστία και με δυνατό σουτ έγραψε το 3-1.

46’ Ο Κλειδής σουτάρει σε τετ α τετ με το τέρμα να αποκρούει και στην επαναφορά ο Ρότζεν γράφει το 4-1.

53’ Ο Κλειδής σε τετ α τετ σουτάρει αλλά αποκρούει ο Κελαιδής.

64’ Τετ α τετ από πλάγια θέση ο Κλειδής αποκρούει ο Κελαϊδής, με τον Ρότζεν να σουτάρει στην επαναφορά και τον τερματοφύλακα να αποκρούει.

67’ Ο Άννι βγάζει μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με τον Κλειδή να κοντρολάρει και να κρεμάει εντυπωσιακά τον τερματοφύλακα, γράφοντας το 5-1.

80’ Κεφαλιά του Κουτσάκη με τον Παπαδάκη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 17’, 46’ Ρότζεν, 19’ Βελονάκης, 44’ Αντωνόπουλος, 67’ Κλειδής / 43’ Βασιλείου.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Ψυχουντάκης (62’ Χατζηκωνσταντίνου), Μελαδάκης (75’ Μιχαηλίδης), Αντωνόπουλος, Κλειδής, Ρότζεν, Βελονάκης (75’ Τζαγκαράκης), Γύπαρης (62’ Χατζηπαράσχος), Μαραθιανός, Γερωνυμάκης, Άννι (75’ Σουλιάδης).

 

Ασή Γωνιά (Βασιλείου): Κελαϊδής, Σταυράκης, Κουτσάκης, Κυριστιμπασάκης, Ντεμίρι, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Καπετανάκης, Λέσι, Μελαδάκης Ν., Κάππος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ