ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε σαν σίφουνας από τους Αρμένους ο Ρεθυμνιακός

0

Αντίθετα ο ΟΦΑ έμεινε στους 12 βαθμούς και την 15η θέση και θα συνεχίσει την μάχη για την σωτηρία. 

ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

ΓΚΟΟΟΟΟΛ, 0-1 2’ Στην πρώτη ουσιαστικά φάση της συνάντησης ο Ρεθυμνιακός άνοιξε το σκορ. Οι Βογιατζάκης και Ματζοράκης θα προσπαθήσουν να σιγουρέψουν την ολοκλήρωση μιας επιθετικής προσπάθειας των φιλοξενούμενων γυρνώντας την μπάλα προς τον τερματοφύλακά τους Σκουλούδη, χωρίς να αντιληφθούν ότι ο Μιχάλης Παπαδομανωλάκης έχει «τρυπώσει» στην άμυνα τους. Εκείνος θα «κλέψει» την μπάλα θα αποφύγει τον πορτιέρο των γηπεδούχων και με πλασέ θα την στείλει στην κενή εστία τους.

8’ Γύρισμα του Χρήστου Μερτίρι από δεξιά, ο δαιμόνιος πιτσιρικάς Άλεξ Τσομολάρι θα πεταχτεί στο πρώτο δοκάρι, όμως το πλασέ του θα περάσει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 

18’ Ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για τα «δελφίνια» που είναι ψηλά και πιέζουν ακόμη και στην προσπάθεια ανάπτυξης τους, τους «κόκκινους». Σέντρα του Χρήστου Μερτίρι από τα δεξιά, ο Μιχάλης Παπαδομανωλάκης θα βρεθεί αφύλακτος και «φάτσα» με το τέρμα των γηπεδούχων, όμως το εν’ κινήσει σουτ που επιχείρησε θα περάσει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σκουλούδη. 

22’ Ο Καργάκις θα δοκιμάσει το πόδι του, όμως ο Αντώνης Κελαϊδής είναι σε ετοιμότητα και θα μπλοκάρει την μπάλα χωρίς δυσκολία.

23’ Ο Κώστας Γεωργούλης θα επιχειρήσει δυνατό σουτ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής των Αρμένων και από την αριστερή πλευρά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Σκουλούδη.

32’ Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Έπειτα από έξυπνη κάθετη πάσα του Χρήστου Μερτίρι, ο Μιχάλης Παπαδομανωλάκης από ευνοϊκή θέση θα πιάσει ένα χλιαρό σουτ, που θα αποκρούσει στην αριστερή του γωνία ο Σκουλούδης.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ, 0-2 37’ Ο Χρήστος Μερτίρι θα αναλάβει την εκτέλεση φάουλ που έχουν κερδίσει οι «κυανόλευκοι» λίγο έξω από την περιοχή του ΟΦΑ και αριστερά. Θα περάσει την μπάλα από το πολυπρόσωπο «τείχος» που σχημάτισαν οι γηπεδούχοι και ενώ ο Σκουλούδης φαίνεται ότι θα μπλοκάρει, η μπάλα θα φύγει από την αγκαλιά του και θα καταλήξει στην δεξιά του γωνία, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων του Ρεθυμνιακού. 

ΓΚΟΟΟΟΟΛ, 0-3 42’ Η πίεση του Ιστορικού συνεχίζει να αποδίδει. Το «μαμούνι» Άλεξ Τσομολάρι θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά, ο Νίκος Χαλκιαδάκης που βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει γυριστή κεφαλιά – ασίστ και ο Μιχάλης Παπαδομανωλάκης θα πεταχτεί στην «καρδιά» της άμυνας των Αρμένων και με πλασέ θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ, 0-4 44’ Ο Ρεθυμνιακός επιφύλαξε για τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους θέαμα αλλά και ουσία. Ο Νίκος Χαλκιαδάκης θα γυρίσει την μπάλα από αριστερά και ο Μιχάλης Παπαδομανωλάκης με κοντινό δυνατό σουτ θα δημιουργήσει αρχικά το προσωπικό χατ-τρικ του, δείχνοντας ότι έχει κέφια και για περισσότερα επιτεύγματα.

 

47’ Το Β’ μέρος της συνάντησης ξεκίνησε με μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Βαβουράκης θα δοκιμάσει σουτ έξω από την περιοχή και από καλή θέση, η μπάλα θα περάσει από τα σώματα των αμυντικών του Ρεθυμνιακού μας, όμως θα βρει σε ετοιμότητα τον Αντώνη Κελαϊδή που θα αποκρούσει την μπάλα στην αριστερή γωνία του.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ, 0-5 50’ Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας μας στην ευκαιρία των «κόκκινων». Ο Χρήστος Μερτίρι βλέπει εκτός εστίας τον Σκουλούδη και θα προσπαθήσει να τον κρεμάσει με «λόμπα» από τα αριστερά, εκείνος με τα ακροδάχτυλα θα πραγματοποιήσει μια εκπληκτική επέμβαση, όμως ο Μιχάλης Παπαδομανωλάκης θα πάρει το «ριμπάουντ» και θα σπρώξει με πλασέ την μπάλα στην κενή εστία του.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ, 0-6 57’ Ο Νίκος Χαλκιαδάκης βλέπει «τρύπα» στην άμυνα των Αρμένων, θα περάσει κάθετη στην μικρή περιοχή, ο Σκουλούδης δεν θα βγει να «μαζέψει την μπάλα και θα δώσει την ευκαιρία στον Γιώργο Σουχλάκη να γίνει κάτοχος, να τον αποφύγει και με πλάσε στην κενή εστία του να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-6.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ, 0-7 59’ Τα λάθη στην άμυνα των Αρμένων συνεχίζονται με τους παίκτες που την αποτελούν να μην διώχνουν μακριά την μπάλα και τον Μιχάλη Παπαδομανωλάκη 10’ πριν εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο, να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να αποφεύγει τον «κίπερ» Σκουλούδη και με πλάσε στην κενή εστία να επιτυγχάνει το προσωπικό «πενταρέ» και να διαμορφώνει το τελικό 0-7.

61’ Σουτ του Χρήστου Μερτίρι από πλάγια αριστερά θα αποκρούσει στην δεξιά του γωνία ο Σκουλούδης.

76’ Ο ΟΦΑ προσπαθεί να αντιδράσει. Ο Καργάκις θα σουτάρει με δύναμη, ο Αντώνης Κελαϊδής θα αποκρούσει στην αριστερή του γωνία και ο Δημήτρης Παπανδρέου θα πετάξει την μπάλα κόρνερ πριν δώσει την ευκαιρία σε κάποιο παίκτη των Αρμένων να απειλήσει την εστία του Ρεθυμνιακού μας. 

82’ Μετά από ομαδική προσπάθεια των «κυανόλευκων» η μπάλα θα φτάσει στον Λευτέρη Σπυριδάκη που θα πιάσει σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σκουλούδη. 

83’ Ακόμη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τα «δελφίνια» στην συνάντηση. Έπειτα από γύρισμα του Χρήστου Μερτίρι από αριστερά, ο Γιάννης Γαλερός θα πιάσει το σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει «βασανιστικά» λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

90’ Ο αρχηγός «βάζει» τον επίλογο στο ματς με την πιο κλασσική ευκαιρία του. Ο «κάπτεν» Χρήστος Μερτίρι από καλή θέση θα δοκιμάσει ένα τεχνικό ψηλοκρεμαστό βλέποντας τον Σκουλούδη εκτός θέσης, όμως η μπάλα θα περάσει πάνω από το τεντωμένο χέρι του πορτιέρο των γηπεδούχων και θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Μ. Τριχάκης) : Σκουλούδης, Ματζοράκης, Ν.Κολυβάκης (78’ Ι. Κολυβάκης), Γασπαράκης, Κοσμίδης, Βογιατζάκης, Κριτσιώτης, Βαβουράκης, Κεφαλιανός, Καργάκις, Μάντσε.

 

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Ν. Μαθιουδάκης) : Κελαϊδής, Ρ. Χύσκο (67’ Γλεντουσάκης), Ζήκος (58’ Ντέτσκα), Παπανδρέου, Γεωργούλης (74’ Ν. Χύσκο), Χαλκιαδάκης, Σουχλάκης (58’ Γαλερός), Τσομολάρι, Μερτίρι, Γιαννακούρος, Παπαδομανωλάκης (67’ Σπυριδάκης)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ