ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τίτος Χνάρης: " Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, η βία θα φύγει με οποιοδήποτε κόστος"

0

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας διεκόπη στο 62ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Περάματος. 

Παράλληλα η πειθαρχική της ΕΠΣΡ κατακύρωσε το παιχνίδι υπέρ του Αστέρα Περάματος με αποτέλεσμα το Πέραμα να αναδειχθεί και επίσημα πρωταθλήτρια ομάδα της Α' ΕΠΣΡ.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΡ:

«Με οργή και θλίψη καταδικάζω απερίφραστα τις σκηνές βίας και τις θλιβερές εικόνες που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Ερμής Ζωνιανών-Αστέρας Περάματος. Τα όσα εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στα Ζωνιανά αποτελούν μια μελανή κηλίδα για το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, την οποία καλούμαστε να σβήσουμε δια παντός. Η βία δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρό μας από πού και αν προέρχεται και καλούμαστε όλοι μαζί, ΕΠΣΡ, σωματεία, κοινωνία να προασπίσουμε και να διαφυλάξουμε αυτό το αγαθό. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, όσο βρίσκομαι στην θέση που με έχουν εμπιστευτεί τα σωματεία, δεν θα επιτρέψω να μετατραπούν τα γήπεδα του νομού μας σε αρένες βίας και εκτόνωσης ακραίων και επικίνδυνων συναισθημάτων και συμπεριφορών. Το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι και όλοι επιθυμούμε να το υπηρετούμε και να διασκεδάζουμε με αυτό. 

Με αίσθημα της ευθύνης του προέδρου της ΕΠΣΡ, απολογούμε στο φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου και τους ενημερώνω πως έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες προς την κατεύθυνση της πάταξης της βίας. Ήδη έχει  επιληφθεί της υπόθεσης η Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ, όπου θα αποδώσει ευθύνες, ενώ παράλληλα και οι Αρχές της πολιτείας έχουν ξεκινήσει έρευνα για όσα συνέβησαν στο γήπεδο Ζωνιανών. Κλείνοντας θέλω να δηλώσω απερίφραστα. Κύριοι, δεν τελειώνει εδώ το θέμα. Θα το πάμε μέχρι τέλους. Η βία θα φύγει από τα γήπεδα του Ρεθύμνου, με οποιοδήποτε κόστος».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ