ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκινάει το Rethymno Easter Cup 2022

0

Το Ρέθυμνο υποδέχεται το τουρνουά ποδοσφαίρου Rethymno Easter Cup 2022, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Απριλίου, με διοργανωτή τη Σχολή Ολυμπιακού Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Αστέρα Ρεθύμνου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ρεθύμνου και την πολύτιμη αρωγή του Ερυθρού Σταυρού, της ΕΠΣΡ και του ΣΔΠΡ.

 

Μία μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι έτοιμη να ξεκινήσει, με τη συμμετοχή των τμημάτων υποδομών του Ολυμπιακού Ρεθύμνου, του Αστέρα Ρεθύμνου, του ΠΟΑ, του Ρέντη, των Μοιρών, του ΑΟΤ, του Λίντο, της Επισκοπής, του Άρη Ρεθύμνου, του Ολυμπιακού Σητείας, του Ολυμπιακού Χανίων, του Εργοτέλη, του Αθλόπολις, της Φαιστού, του Candia και της Αναγέννησης Ιεράπετρας, όπου θα αγωνιστούν περίπου 1000 ποδοσφαιριστές.

 

Δεκάδες αγώνες θα διεξαχθούν από σήμερα (28/4) έως και το Σάββατο (30/4), όπου στις 14.30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της διοργάνωσης. Τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες είναι των Μισιρίων, της Σοχώρας, των Αρμένων, «Καλογεράκης» και «Γυπαετών».

Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν στο τουρνουά αφορούν τις εξής (6 ως 16 ετών): Κ16, Κ14, δύο διοργανώσεις στην Κ12 (λόγω των πολλών συμμετοχών), Κ10 και Κ8, με την τελευταία να μην περιλαμβάνει κατάταξη.

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο Theartemis Palace Hotel, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαίρης Λιονή, του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρη Λαχνιδάκη, της εκπροσώπου της ΕΠΣΡ (Ταμίας και πρόεδρος επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου) Κατερίνας Ντορμπάρη – Δεσποτοπούλου, του Υπευθύνου του Σώματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού τμήματος Ρεθύμνου Γιώργου Κακλαμάνου, του Προέδρου του Αστέρα Ρεθύμνου Νίκου Παπαδάκη, του Προέδρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου Δημήτρη Καλογεράκη και των προπονητών Βασίλη Νικολουδάκη (Ολυμπιακός Ρεθύμνου) και Γιώργου Μπαστάκη (Αστέρας Ρεθύμνου).

Ο κ. Καλογεράκης ήταν ο συντονιστής της συνέντευξης και εκείνος που ξεκίνησε την ομιλία, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, συμφωνώντας στο γεγονός πως τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

 

Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ: «ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ»

«Σας καλωσορίζουμε στο τουρνουά "Rethymno Easter Cup 2022" μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Επρόκειτο για μια ιδέα μας να κάνουμε το μεγαλύτερο τουρνουά στον νομό μας αλλά και ίσως το μεγαλύτερο στο νησί μας και να, που γίνεται πραγματικότητα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα εάν δεν είχαμε την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του δήμου Ρεθύμνου για την παραχώρηση των γηπέδων και για όλη τη βοήθεια που μας παρείχαν όπως επίσης του "Ερυθρού Σταυρού" που θα καλύψει την υγειονομική ασφάλεια όλων των αθλητών. Ευχαριστούμε φυσικά την ΕΠΣΡ αλλά και τον ΣΔΠΡ που βοήθησε στην διαδικασία των αγώνων ούτως ώστε να κάνουμε τη διοργάνωση που θέλουμε.

Περιμένουμε λοιπόν πάνω από 1000 αθλητές που μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους θα ξεπεράσουν τους 1400 στο σύνολο. Είναι μία διοργάνωση που ευελπιστούμε να την καθιερώσουμε και τόσο ως πρόεδρος της σχολής του Ολυμπιακού Ρεθύμνου όσο και με συνδιοργανωτή τον Αστέρα Ρεθύμνου καλωσορίζουμε όλον αυτόν τον κόσμο στο Ρέθυμνο».

 

Μ. ΛΙΟΝΗ: «Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ»

«Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης ευχαριστούμε για την πρόσκληση και για όλη τη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στο Ρέθυμνο αυτό το αθλητικό τριήμερο. Όπως σωστά τονίστηκε, η Περιφέρεια του νησιού βοηθάει κάθε αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός που προάγει τον υγιή αθλητισμό κάνοντας συνάμα γνωστή την Κρήτη στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Μας ενδιαφέρουν πάντοτε τέτοιες εκδηλώσεις που έχουν πανελλήνιο ή παγκόσμιο χαρακτήρα διότι πιστεύουμε ότι οι αθλητές, οι συνοδοί τους και γενικότερα οι άνθρωποι που έρχονται στον τόπο μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές για την καλύτερη διαφήμιση στον ωραίο τόπο που ζούμε.

Καλωσορίζουμε τους αθλητές και τις ομάδες στο Ρέθυμνο και ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία στους αγώνες, να περάσουν καλά οι αγωνιζόμενοι και να το χαρούν μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους ξεφεύγοντας από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Υποσχόμαστε σαν Περιφέρεια να ενισχύουμε πάντα τέτοιες προσπάθειές γιατί ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι αυτά τα στοιχεία που κρατούν την ιστορία του τόπου που μας και προάγουν αυτό που λέμε "Κρήτη" σήμερα».

 

Δ. ΛΑΧΝΙΔΑΚΗΣ: «ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ»

«Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοια γεγονότα. Συγχαρητήρια στον διοργανωτή που είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα τόσο μεγάλο τουρνουά έχοντας προσελκύσει πολλούς μικρούς αθλητές που είναι η κολώνα του αθλητισμού ούτως ώστε να μπορέσουν να το δουν το άθλημα σαν διασκέδαση.

Ο δήμος είναι αρωγός διαθέτοντας τις αθλητικές του εγκαταστάσεις και θεωρώ πως όλοι θα δουν αυτό το αποτέλεσμα έχοντας θετικό πρόσημο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ελπίζουμε να γίνει θεσμός που σίγουρα θα έχει υπερτοπικό χαρακτήρα για να το αγκαλιάσει κοινωνία μας».

 

Κ. ΝΤΟΡΜΠΑΡΗ-ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα και χαιρετίζουμε αυτή την προσπάθειά που γίνεται από την πλευρά των διοργανωτών. Με αυτό το τουρνουά, βοηθάτε την πόλη μας και την Ένωσή μας στον τομέα που εκπροσωπούν για ένα τριήμερο και όχι μόνο... Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να το χαρούν τα παιδιά και να μπορέσουμε να ξανακάνουμε ανάλογη διοργάνωση στο εγγύς μέλλον».

 

Ν. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ»

«Αυτές οι διοργανώσεις μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην πόλη μας και φυσικά στα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Για την ακαδημία μας που είναι μία από τις μεγαλύτερες στην πόλη, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αυτή η διοργάνωση.

Ευχαριστούμε την Περιφέρειά και τον δήμο γιατί δίχως αυτούς όλα θα ήταν πιο δύσκολα.

Θεωρώ ότι είναι τιμή να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις εδώ και εύχομαι να συνεχίσουμε με ανάλογο τρόπο να προάγουμε και να φτιάξουμε αυτό το κομμάτι ώστε τα παιδιά μας να κάνουν κάτι πολύτιμο στον αθλητισμό και δη στο σπορ του ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάνε».

 

Γ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ: «ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ»

«Ευχαριστούμε που η διοργάνωση ανέθεσε σε μας την υγειονομική κάλυψη και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη η προσοχή μας όταν μιλάμε για παιδιά. Εύχομαι να μην υπάρξει πρόβλημα και φυσικά ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό γι' αυτή τη μεγάλη διοργάνωση».

 

Γ. ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ: «ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"»

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναγνωρίσουν τα παιδιά τις αξίες του ποδοσφαίρου, της ευγενούς άμιλλας και το "ευ αγωνίζεσθαι".

Το ποδόσφαιρο σ' αυτές τις ηλικίες είναι τρόπος χαράς και διασκέδασης και όχι διάκρισης. Έχουν φτάσει ακαδημίες από όλους τους νομούς αλλά και από την Αθήνα.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητές τους και να βιώσουν έντονα συναισθήματα σε μια συμμετοχή υψηλού επιπέδου διοργάνωσης».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ RETHYMNO EASTER CUP 2022

1η ΜΕΡΑ – ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

15:00 (Αρμένων) Αστέρας Ρεθύμνου Κ15 – Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Κ16 Β Όμιλος)

 

15:00 (Γηπ. Γυπαετών) Ρέντη Κ13 – Candia (Κ14 Α Όμιλος)

 

15:00 (Σοχώρας) Ρέντη Κ12 – Μοίρες (Κ12 Α Όμιλος)

 

15:00 (Σοχώρας) ΠΟΑ Κ12 – Επισκοπή (Κ12 Α Όμιλος)

 

15:00 (Καλογεράκη) Εργοτέλης – Άρης Ρεθύμνου (Κ10 Β Όμιλος)

 

16:30 (Αρμένων) Ρέντη Κ15 – Άρης Ρεθύμνου (Κ16 Β Όμιλος)

 

16:30 (Γηπ. Γυπαετών) Αναγέννηση Ιεράπετρας – ΑΟΤ (Κ14 Γ Όμιλος)

 

16:30 (Σοχώρας) Εργοτέλης – ΑΟΤ (Κ12 Β Όμιλος)

 

16:30 (Σοχώρας) Αστέρας Ρεθύμνου Κ12 – Ολυμπιακός Χανίων (Κ12 Β Όμιλος)

 

16:30 (Καλογεράκη) Ολυμπιακός Χανίων – Λίντο (Κ10 Α Όμιλος)

 

17:00 (Καλογεράκη) Μοίρες – Επισκοπή (Κ8)

 

18:00 (Αρμένων) Ρέντη Κ16 – Λίντο Κ16 (Α Όμιλος)

 

18:00 (Γηπ. Γυπαετών) Αθλόπολις – Ολυμπιακός Χανίων (Κ14 Δ Όμιλος)

 

18:00 (Σοχώρας) Λίντο – Φαιστός Κ11 (Α Όμιλος)

 

18:00 (Σοχώρας) Ολυμπιακός Ρεθύμνου – Candia (Κ11 Α Όμιλος)

 

18:00 (Καλογεράκη) Επισκοπή – Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Κ10 Β Όμιλος)

 

18:00 (Καλογεράκη) Άρης Ρεθύμνου – Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Κ8)

 

19:00 (Καλογεράκη) Αστέρας Ρεθύμνου Κ8Α – Αστέρας Ρεθύμνου Κ8Β (K8)

 

19:30 (Αρμένων) Αστέρας Ρεθύμνου Κ16 – Αναγέννηση Ιεράπετρας (Κ16 Α Όμιλος)

 

19:30 (Γηπ. Γυπαετών) Εργοτέλης – Ολυμπιακός Σητείας (Κ14 Β Όμιλος)

 

19:30 (Σοχώρας) ΠΟΑ Κ11 – Άρης Ρεθύμνου (Κ11 Β Όμιλος)

 

19:30 (Σοχώρας) Αθλόπολις – Αστέρας Ρεθύμνου Κ11 (Κ11 Β Όμιλος)

 

19:30 (Καλογεράκη) Αστέρας Ρεθύμνου – Μοίρες (Κ10 Α Όμιλος)

 

 

 

2η ΜΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

9:00 (Αρμένων) Αστέρας Ρεθύμνου Κ15 – Άρης Ρεθύμνου (Κ16 Β Όμιλος)

 

9:00 (Γηπ. Γυπαετών) Αστέρας Ρεθύμνου – Ρέντη Κ13 (Κ14 Α Όμιλος)

 

9:00 Μισίρια Ολυμπιακός Ρεθύμνου – Ολυμπιακός Σητείας (Κ14 Β Όμιλος)

 

9:00 (Σοχώρας) Μοίρες – Επισκοπή (Κ12 Α Όμιλος)

 

9:00 (Σοχώρας) Εργοτέλη – Αστέρας Ρεθύμνου Κ12 (Κ12 Β Όμιλος)

 

9:00 (Καλογεράκη) Επισκοπή – Άρης Ρεθύμνου (Κ10 Β Όμιλος)

 

10:00 (Καλογεράκη) Επισκοπή – Ολυμπιακός Ρεθύμνου Κ8

 

10:30 (Αρμένων) Αστέρας Ρεθύμνου Κ16 – Λίντο (Κ16 Α Όμιλος)

 

10:30 (Γηπ. Γυπαετών) Αστέρας Ρεθύμνου – Candia Κ14 Α’ Όμιλος

 

10:30 Μισίρια Ολυμπιακός Ρεθύμνου – Εργοτέλης (Κ14 Β Όμιλος)

 

10:30 (Σοχώρας) Ρέντη Κ12 – ΠΟΑ Κ12 (Κ12 Α Όμιλος)

 

10:30 (Σοχώρας) ΑΟΤ – Ολυμπιακός Χανίων (Κ12 Β Όμιλος)

 

10:30 (Καλογεράκη) Ολυμπιακός Ρεθύμνου – Εργοτέλης (Κ10 B Όμιλος)

 

11:00 (Καλογεράκη) Αστέρας Ρεθύμνου Κ8Α – Μοίρες (Κ8)

 

12:00 (Αρμένων) Ρέντη Κ16 – Αναγέννηση Ιεράπετρας (Κ16 Α Όμιλος)

 

12:00 (Γηπ. Γυπαετών) Επισκοπή – ΑΟΤ (Κ14 Γ Όμιλος)

 

12:00 Μισίρια Άρης Ρεθύμνου – Αθλόπολις (Κ14 Δ Όμιλος)

 

12:00 (Σοχώρας) Φαιστός – Candia Κ11 (Α Όμιλος)

 

12:00 (Σοχώρας) Αθλόπολις – ΠΟΑ Κ11 (Κ11 Β Όμιλος)

 

12:00 (Καλογεράκη) Μοίρες – Λίντο (Κ10 Α Όμιλος)

 

12:00 (Καλογεράκη) Άρης Ρεθύμνου – Αστέρας Ρεθύμνου Κ8Β (Κ8)

 

13:30 (Αρμένων) Ρέντη Κ15 – Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Κ16 Β Όμιλος)

 

13:30 (Γηπ. Γυπαετών) Επισκοπή – Αναγέννηση Ιεράπετρας (Κ14 Γ Όμιλος)

 

13:30 (Μισίρια) Άρης Ρεθύμνου – Ολυμπιακός Χανίων (Κ14 Δ Όμιλος)

 

13:30 (Σοχώρας) Λίντο – Ολυμπιακός Ρεθύμνου Κ11 Α Όμιλος

 

13:30 (Σοχώρας) Άρης Ρεθύμνου – Αστέρας Ρεθύμνου Κ11 (Κ11 Β Όμιλος)

 

13:30 (Καλογεράκη) Αστέρας Ρεθύμνου – Ολυμπιακός Χανίων (Κ10 Α Όμιλος)

 

15:00 (Αρμένων) Άρης Ρεθύμνου – Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Κ16 Β Όμιλος)

 

15:00 (Γηπ. Γυπαετών) 3ος Α Ομίλου – 3ος Β Ομίλου (Κ14 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ BRONZE CUP)

 

15:00 (Σοχώρας) ΠΟΑ Κ12 – Μοίρες (Κ12 Α Όμιλος)

 

15:00 (Σοχώρας) ΑΟΤ – Αστέρας Ρεθύμνου Κ12 (Κ12 Β Όμιλος)

 

15:00 (Καλογεράκη) Ολυμπιακός Ρεθύμνου – Άρης Ρεθύμνου (Κ10 Β Όμιλος)

 

16:30 (Αρμένων) Αστέρας Ρεθύμνου Κ16 – Ρέντη Κ16 (Κ16 Α Όμιλος)

 

16:30 (Γηπ. Γυπαετών) 2ος Α Ομίλου – 2ος Β Ομίλου (Κ14 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ BRONZE CUP)

 

16:30 (Σοχώρας) Ρέντη Κ12 – Επισκοπή (K12 Α Όμιλος)

 

16:30 (Σοχώρας) Εργοτέλης – Ολυμπιακός Χανίων K12 Β Όμιλος)

 

16:30 (Καλογεράκη) Εργοτέλης – Επισκοπή (K10 Β Όμιλος)

 

17:00 (Καλογεράκη) Αστέρας Ρεθύμνου Κ8Α – Επισκοπή (Κ8)

 

18:00 (Αρμένων) Αναγέννηση Ιεράπετρας – Λίντο (Κ16 Α Όμιλος)

 

18:00 ((Γηπ. Γυπαετών)) 3ος Γ Ομίλου – 3ος Δ Ομίλου Κ14 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ BRONZE CUP)

 

18:00 Μισίρια 2ος Γ Ομίλου – 2ος Δ Ομίλου Κ14 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ SILVER CUP)

 

18:00 (Σοχώρας) Φαιστός – Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Κ12 Α Όμιλος)

 

18:00 (Σοχώρας) Άρης Ρεθύμνου – Αθλόπολις (Κ12 Β Όμιλος)

 

18:00 (Καλογεράκη) Ολυμπιακός Χανίων – Μοίρες (Κ10 Α Όμιλος)

 

18:00 (Καλογεράκη) Αστέρας Ρεθύμνου Κ8Β – Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Κ8)

 

19:00 (Καλογεράκη) Μοίρες – Άρης Ρεθύμνου (Κ8)

 

19:30 (Αρμένων) Ρέντη Κ15 – Αστέρας Ρεθύμνου (Κ15 Β Όμιλος)

 

19:30 (Γηπ. Γυπαετών) 1ος Γ Ομίλου – 1ος Δ Ομίλου (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ GOLDEN CUP)

 

19:30 (Μισίρια) 1ος Α Ομίλου – 1ος Β Ομίλου (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ GOLDEN CUP)

 

19:30 (Σοχώρας) Λίντο – Candia (Α Όμιλος)

 

19:30 (Σοχώρας) ΠΟΑ Κ11 – Αστέρας Ρεθύμνου (Κ11 Β Όμιλος)

 

19:30 (Καλογεράκη) Αστέρας Ρεθύμνου – Λίντο (Α Όμιλος)

 

 

 

3η ΜΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

9:00 (Αρμένων) 4ος Α Ομίλου – 4ος Β Ομίλου (3η Θέση ΚΥΠΕΛΟΥ)

9:00 (Μισίρια) Ηττημένος 3ος ΑΒ – Ηττημένος 3ος ΓΔ (3η Θέση BRONZE CUP)

9:00 (Σοχώρας) 4ος Α Ομίλου – 4ος Β Ομίλου 3η (Θέση BRONZE CUP)

9:00 (Σοχώρας) 4ος Α Ομίλου – 4ος Β Ομίλου (3η Θέση ΚΥΠΕΛΟΥ)

9:00 (Καλογεράκη) 4ος Α Ομίλου – 4ος Β Ομίλου (3η Θέση ΚΥΠΕΛΟΥ)

10:00 (Καλογεράκη) Ολυμπιακός Ρεθύμνου – Μοίρες (Κ8)

10:00 (Γηπ. Γυπαετών) Νικητής 3ος ΑΒ – Νικητής 3ος ΓΔ (1η Θέση BRONZE CUP)

10:30 (Αρμένων) 3ος Α Ομίλου – 3ος Β Ομίλου (1η Θέση ΚΥΠΕΛΟΥ)

10:30 (Μισίρια) Ηττημένος 2ος ΑΒ – Ηττημένος 2ος ΓΔ (3η Θέση SILVER CUP)

10:30 (Σοχώρας) 3ος Α Ομίλου – 3ος Β Ομίλου (1η Θέση SILVER)

10:30 (Σοχώρας) 3ος Α Ομίλου – 3ος Β Ομίλου (1η Θέση SILVER)

10:30 (Καλογεράκη) 3ος Α Ομίλου – 3ος Β Ομίλου (1η Θέση SILVER)

11:00 (Καλογεράκη) Άρης Ρεθύμνου – Επισκοπή (Κ8)

11:30 (Γηπ. Γυπαετών) Νικητής 2ος ΑΒ – Νικητής 2ος ΓΔ (1η Θέση SILVER CUP)

12:00 (Αρμένων) 2ος Α Ομίλου – 2ος Β Ομίλου (3η Θέση GOLDEN CUP)

12:00 (Μισίρια) Ηττημένος 1ος ΑΒ – Ηττημένος 1ος ΓΔ (3η Θέση GOLDEN CUP)

12:00 (Σοχώρας) 2ος Α Ομίλου – 2ος Β Ομίλου (3η Θέση GOLDEN CUP)

12:00 (Σοχώρας) 2ος Α Ομίλου – 2ος Β Ομίλου (3η Θέση GOLDEN CUP)

12:00 (Καλογεράκη) 2ος Α Ομίλου – 2ος Β Ομίλου (3η Θέση GOLDEN CUP)

13:00 (Γηπ. Γυπαετών) Νικητής 1ος ΑΒ – Νικητής 1ος ΓΔ (1η Θέση GOLDEN CUP)

13:30 (Αρμένων) 1ος Α Ομίλου – 1ος Β Ομίλου (1η Θέση GOLDEN CUP)

13:30 (Σοχώρας) 1ος Α Ομίλου – 1ος Β Ομίλου (1η Θέση GOLDEN CUP)

 

13:30 (Σοχώρας) 1ος Α Ομίλου – 1ος Β Ομίλου (1η Θέση GOLDEN CUP)

 

13:30 (Καλογεράκη) 1ος Α Ομίλου – 1ος Β Ομίλου (1η Θέση GOLDEN CUP)

 

14:30 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΗΠΕΔΟ (Σοχώρας)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ