ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ανατροπή νίκησε τον Φοίνικα η Δόξα Πλατανέ

0

Η ομάδα της Δόξας τερμάτισε στην 10η θέση με 37 βαθμούς ενώ ο Φοίνικας στην 12η με 22 βαθμούς!

Ο αγώνας:

8’ Ο Παλάσσης την εκτέλεση φάουλ, ο Φραχόλι πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

26’ Ο Μπαξεβάνης προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα, με τον αντίπαλο αμυντικό να προλαβαίνει τελευταία στιγμή, διώχνοντας σε κόρνερ.

28’ Ο Μαστρογιαννάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα μας και από κοντά έγραψε το 0-1.

35’ Ο Α. Δελήμπασης κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

42’ Ο Μιχελιδάκης φτάνει ως την μικρή περιοχή με όμορφη ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ του κόντραρε φτάνοντας αδύναμο στα χέρια του τερματοφύλακα.

45’ Ο Μαγιάφας με όμορφο σουτ από αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή ισοφαρίζει σε 1-1.

58’ Ο Παλάσσης με όμορφη ενέργεια από αριστερά πάτησε περιοχή, έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

60’ Ο Μ. Σεφουλάι εκτελεί το κόρνερ, με τον Α. Δελήμπαση να κοντρολάρει μέσα στην περιοχή και το σουτ να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

65’ Ο Μούτσο κάνει το γυριστό σουτ αλλά ο Πολιουδάκης αποκρούει.

68’ Ωραία ενέργεια του Μπαξεβάνη, αλλά το σουτ του φεύγει άουτ.

75’ Ο Μπαξεβάνης εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση της αντίπαλης άμυνας και με όμορφο και δυνατό σουτ βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα μας με 2-1.

78’ Όμορφη ενέργεια του Κοσκινά, ο οποίος βγάζει την κατάλληλη στιγμή την κάθετη στον Παλάσση και με εύστοχο πλασέ γράφει το 3-1.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μ. Δεληγιαννάκης): Πολιουδάκης, Δελήμπασης Α., Φραχόλι, Μιχελιδάκης, Βαρδουνιώτης (46’ Μ. Σεφουλάι), Κοσκινάς, Ξενοκαλάκης, Μαγάκης, Μπαξεβάνης, Παλάσσης, Μαγιάφας (79’ Ανυφαντάκης).

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΕΛΛΙΩΝ (Κωσταράκος): Στρατιδάκης, Λαρεντζάκης, Γυπαράκης (65’ Φραγκιαδάκης), Μυλωνάκης, Γκούγκα (65’ Μιχαηλίδης), Παπαδογιάννης Ε., Μαστρογιαννάκης, Εσπιαλίδης, Παπαδογιάννης Ι., Μούτσο, Τότσι

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ