ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δηλώσεις από Κυριακόπουλου και Μανουκαράκη για τον αγώνα με τον Φείδωνα Άργους

0

Νίκος Κυριακόπουλος: «Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας με όμορφο ποδόσφαιρο

Ο προπονητής του Αστέρα Ρεθύμνου Νίκος Κυριακόπουλος, ξεκαθάρισε πως θα θα αναζητήσει τη νίκη και την 4η θέση στο Κυριακάτικο ματς, τονίζοντας:

«Σίγουρα θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Να είναι μία γιορτή. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί, ενώ το κίνητρο για την κατάκτηση της 4ης θέσης είναι από μόνο του ιδιαίτερα ισχυρό».

Στον μίνι απολογισμό για τη φετινή σεζόν επεσήμανε:

«Δεν μπορώ να πω ότι όλα κύλησαν βάσει σχεδιασμού. Είναι διαφορετικό κομμάτι το αποτέλεσμα και διαφορετικό η διαδρομή. Σχετικά με τον στόχο που είχαμε θέσει αρχικά, σίγουρα καταφέραμε περισσότερα από αυτό, αλλά δε σημαίνει ότι η διαδρομή κύλησε βάσει σχεδίου. Αν κρατάμε κάτι είναι ότι είμαστε περισσότεροι από όταν ξεκινήσαμε και έχουμε δημιουργήσει μία ισχυρή οικογένεια. Η διαδρομή ήταν δύσκολη και δεν ήταν ιδανική.Σίγουρα έχουμε και θέλουμε να αποδώσουμε περισσότερα πράγματα ποδοσφαιρικά, αλλά ό,τι και να πούμε για την ατομική και ομαδική εξέλιξη που υπήρξε, είναι πάλι ανέλπιστα θετική, χωρίς να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά».

Επίσης, προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο της Σοχώρας, σημειώνοντας:

«Θα θέλαμε με αυτό το τελευταίο παιχνίδι να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας με το κομμάτι το ποδοσφαιρικό μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να τους καλέσουμε σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να είναι μία γιορτή».

Ειρήνη Μανουκαράκη: «Θα θέλαμε να ακούσουμε τα συνθήματα και στην τελευταία αναμέτρηση»

Από την πλευρά των αθλητριών μίλησε η νεαρή τερματοφύλακας του Αστέρα Ρεθύμνου, Ειρήνη Μανουκαράκη, και αναφέρθηκε συνολικά στην φετινή επιτυχημένη σεζόν.

Η 14χρονη ποδοσφαιρίστρια του Αστέρα Ρεθύμνου τόνισε πως το κίνητρο για την κατάκτηση της 4ης θέσης είναι ισχυρό και προσκάλεσε για τελευταία φορά φέτος τον κόσμο στο γήπεδο, αναφέροντας:

«Την Κυριακή ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν, γεμάτη συναισθήματα χαράς, λύπης, άγχους, ενθουσιασμού. Το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα του Άργους μας βρίσκει έτοιμες για να δώσουμε την τελευταία μας αναμέτρηση όπου θα κυνηγήσουμε την νίκη ώστε να τερματίσουμε στην 4η θέση στην Women’s Football League. Στόχος μας σε όλα τα παιχνίδια ήταν να δίνουμε το 1000% του εαυτού μας, αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή. Όπως και να έχει θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε.

Ο κόσμος ήταν όλη τη χρονιά δίπλα μας μας στήριζε και φώναζε τα συνθήματα του, είναι μέλος της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μας. Θα θέλαμε να ακούσουμε τα συνθήματα του και στην τελευταία αναμέτρηση. Τους περιμένουμε όλους την Κυριακή, στις 13:15, στο σπίτι μας, την Σοχώρα».

Παράλληλα, τόνισε πως το πρόσημο για τη φετινή χρονιά ήταν απόλυτα θετικό, αναφερόμενη στη σπουδαία δουλειά που έγινε από τους δύο προπονητές, ούσα σίγουρη πως την επόμενη χρονιά, η ομάδα, θα είναι ακόμα πιο έτοιμη.

«Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη, παρ’ όλα αυτά, στον δεύτερο γύρο βρήκαμε τα πατήματα μας και καταφέραμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο για το οποίο προετοιμαζόμασταν τόσο καιρό. Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένη για την προσπάθεια όλων των κοριτσιών και την εξέλιξη μας, η οποία ήταν τεράστια. Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στους δύο προπονητές μας τον Νίκο Κυριακόπουλο και τον Αντώνη Πλατή οι οποίοι έχουν κάνει μία υπερπροσπάθεια, παίρνοντας αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο ώστε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε σήμερα. Η επόμενη χρονιά θεωρώ θα μας βρει πιο έτοιμες και καλύτερες, καθώς έχουμε χτίσει μία γερή βάση και θα αρχίσουμε να χτίσουμε σιγά σιγά κι άλλα πράγματα. Μέρα με τη μέρα βλέπω την εξέλιξη μου αλλά και την εξέλιξη όλης της ομάδας μου. Όποτε με χρειαστεί θα είμαι έτοιμη να προσφέρω και την επόμενη σεζόν και ελπίζω να κληθώ και να φορέσω το εθνόσημο στην εθνική ομάδα Κορασίδων».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ