ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στο Μαρτινένγκο η Επισκοπή Κ20

0

Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για την 2η θέση που οδηγεί στους προκριματικούς ομίλους της SL2.

Ο αγώνας:

ΓΚΟΛ! 1-0: Στο 29’ ο Εργοτέλης πήρε προβάδισμα με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Φραγκιαδάκης. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ!1-1: Η ομάδα μας έψαξε την ισοφάριση και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 41’ όταν ο Βουΐδάσκης έκανε λάθος από την πίεση του Τζωρτζινάκη που κατάφερε να κλέψει τη μπάλα και να βγει απέναντι στον Ιατράκη πλασάροντας ιδανικά!

Στο 45’ ο Λαμάι θέλησε με προβολή να σκοράρει όμως σούταρε άουτ.

Στην επανάληψη η πρώτη ευκαιρία ανήκε στον Εργοτέλη όταν ο Φραγκιαδάκης στο 47′ είχε μια προβολή για να φύγει η μπάλα άουτ.έ

Στο 52′ ο Σπυριδάκης εκτέλεσε ιδανικά ένα φάουλ απευθείας όμως, ο Μπερβανάκης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα.

ΓΚΟΛ! 2-1: Στο 69′ όμως η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αποφύγει το τέρμα. Ο Δασκαλάκης με προσωπική ενέργεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 3-1: Ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων είχε φτάσει στα ύψη και στο 78′ ήρθε και το τρίτο τέρμα με δράστη τον Τσαμαντιώτη.

Στο 87′ το καλό σουτ του Πεκίνι πέρασε λίγο άουτ.

Η διαιτησία: Δρακωνάκης (Ηρακλείου). Βοηθοί: Βισκαδούρος Α. – Κατσογιάννης (Ηρακλείου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Κορνάρος): Ιατράκης, Περκέφα (66′ Σπυριδάκης Μ.), Κοτσίνης, Χότζα, Τσέρος, Βουϊσιδάσκης (59′ Νικολακάκης), Τσαμαντιώτης, Σπυριδάκης, Λαμάι (59′ Δασκαλάκης), Φραγκιαδάκης (80′ Κουτάντος), Πακιουφάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Καραδάκης): Μπερβανάκης, Μέτα, Μουτσάι (63′ Παπαπαναγιώτου), Σέχου (39′ Πεκίνι), λλεξάκης, Τσιλεδάκης, Τραϊτοράκης, Μεργέμογλου, Τζωρτζινάκης (53′ Κανανάι), Τζαμτζίου, Καφετζής.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Εργοτέλης – Επισκοπή ……..3-1

Χανιά – Ηρόδοτος …………….1-0

Ρεπό: ΟΦΙ

Η βαθμολογία

Ομάδα …………..Β.

1. Χανιά …………….21

2. Εργοτέλης ……..10

3. Επισκοπή ………..9

4. ΟΦ Ιεράπετρας ..7

5. Ηρόδοτος ………..0

Η επόμενη (9η) αγωνιστική (8/5)

Ηρόδοτος-Εργοτέλης

Επισκοπή-ΟΦ Ιεράπετρας

Ρεπό: Χανιά

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ