ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δρακάκη και Καραμουσαδάκη νέες προσθήκες στη ΡΕΑ

0

Οι δύο παίκτριες ήταν από τις πρωταγωνίστριες της προηγούμενης χρονιάς με τον Αστέρα Ρεθύμνου, και όπως είναι λογικό αναμένεται να προσθέσουν ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα της ΡΕΑ. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΡΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τις ποδοσφαιρίστριες Ειρήνη Δρακάκη και Αργυρώ Καραμουσαδάκη.

Στην αμυντική και μεσαία γραμμή της Ρεθυμνιακής Ένωσης Αθλητών θα βρίσκονται τη νέα σεζόν δύο παίκτριες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Η Αργυρώ Καραμουσαδάκη είναι μία από τις πιο έμπειρες αθλήτριες μας και μία από τις αρχηγούς, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην περσινή απόλυτα επιτυχημένη πορεία στη Women’s Football League.

Η Ειρήνη Δρακάκη είναι μία από τις πιο πιστές ποδοσφαιρίστριες και αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας. Κάθε φορά δίνει το 100% στην αμυντική γραμμή, ούσα δυναμική και πάντοτε έτοιμη για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Ο Α.Ο. ΡΕΑ ευχαριστεί θερμά τις Αργυρώ Καραμουσαδάκη και Ειρήνη Δρακάκη για την εμπιστοσύνη τους και τους εύχεται υγεία και μία δημιουργική και επιτυχημένη σεζόν.

 

ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΡΑΜΟΥΣΑΔΑΚΗ: «ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ»

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που η ομάδα μου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α’ Εθνική που με πολύ κόπο και τρομερή θέληση και προσπάθεια επιτεύχθηκε αυτό... Η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος για μένα ήταν πολύ ξεχωριστή και στόχος για τη νέα περίοδο είναι η ομάδα να ξεχωρίσει πάλι, να αντιμετωπίσει λιγότερες δυσκολίες και περισσότερες επιτυχίες».

 

ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΑΚΑΚΗ: «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σ' αυτή την ομάδα, μια ομάδα πολύ δεμένη και αγαπημένη, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σπάσει. Την περυσινή σεζόν αποδείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και ένα κακό ξεκίνημα να μην μας ρίξει, αντιθέτως να μας πεισμώσει, να μας δυναμώσει και να καταφέρουμε όχι μόνο να παραμείνουμε στην κατηγορία αλλά και να τερματίσουμε σε μια πολύ καλή και αξιόλογη θέση. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Φέτος πιστεύω ότι ο στόχος είναι υψηλότερος, μας αξίζει μια θέση μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας των 2 ομίλων και γιατί όχι και η κατάκτηση της 1ης θέσης. Κανείς δεν μπορεί να βάλει όρια στα όνειρα. Όμως, επίσης, σημαντικό είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας όμορφα χωρίς τραυματισμούς και να το απολαύσουμε όσο μπορούμε όλοι».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ