ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Τήνο: Συχνούς διαπληκτισμούς με ασήμαντες αφορμές είχε ο ηλικιωμένος με το θύμα

0

Διαφορές και συχνούς διαπληκτισμούς με ασήμαντες αφορμές φέρονται να είχαν ο ηλικιωμένος δράστης της δολοφονίας στην Τήνο και ο 50χρονος αγιογράφος, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το Cyclades24, ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη, με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας να αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, τα καλώδια, το διαμέρισμα κλπ.

Το ίδιο Μέσο αναφέρει πως οι περιγραφές για τον 50χρονο διευθυντή Σχολής Αγιογραφίας κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, από οικογένεια αγιογράφων. Από την άλλη, σχετικά με τον ηλικιωμένο δράστη, το tinostoday μεταφέρει την εικόνα ενός ατόμου που δημιουργούσε συχνά προβλήματα.

Η τοπική κοινωνία της Τήνου είναι σοκαρισμένη από την είδηση της δολοφονίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (λίγο μετά τις 12) στο νησί.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του 90χρονου, την ώρα που ο άτυχος 50χρονος είχε παρκάρει στο σημείο, με τους γείτονες να βγαίνουν ανάστατοι στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποιώντας στη συνέχεια την Αστυνομία.

Οι δυο άντρες αρχικά διαπληκτίστηκαν, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την καραμπίνα από το σπίτι του και στη συνέχεια να πυροβολεί το θύμα από κοντινή απόσταση ενώ βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος ήταν διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας και φέρεται να είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού έδωσε κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

cyclades24

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ