ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Ο κύβος ερρίφθη … εκλογές τον Μάϊο!

0

Τέλος σε κάθε άλλο σενάριο έβαλε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι επικείμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Μάιο.

Οι σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη στον ALPHA έκλεισαν ένα μεγάλο κύκλο συζητήσεων και προβλέψεων που ήθελαν τις εκλογές να φτάνουν τον Ιούλιο! «Μπορώ  να σας πω μετά βεβαιότητος ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο. Δεν θα γίνουν τον Ιούλιο» τόνισε, εξηγώντας παράλληλα και το γιατί, λέγοντας: «Θα ήταν και αδιανόητο να λέγαμε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Ιούλιο, διότι μπορεί να χρειαστεί δεύτερη κάλπη. Πολύ πιθανό. Και δεν θα πάμε να κάνουμε εκλογές τον Αύγουστο. Και φυσικά έχουμε και την περίοδο των Πανελληνίων, την οποία πρέπει να προστατεύσουμε ως “κόρη οφθαλμού”»

Υπολογίζεται, λοιπόν, ότι η Βουλή θα διαλυθεί αμέσως μετά το Πάσχα και ως βασική ημερομηνία συζητείται η 21η Μαΐου.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται και οι δημοσκοπήσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Όπως σας είχαμε αναφέρει και στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, δημοσκόπηση έγινε και στο Ρέθυμνο. Τα ευρήματα της έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πρώτο από το δεύτερο κόμμα σε πρόθεση ψήφου στο Νομό Ρεθύμνης  έχουν 2,5 μονάδες διαφορά …

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ