ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό - Τα στοιχεία που οδήγησαν στην προσαγωγή του υπόπτου

0

Τη μηχανή που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 54χρονο τοπογράφο, Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό πιθανότατα εντόπισαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή που θεωρείται ότι χρησιμοποίησε ο εκτελεστής του Παναγιώτη Στάθη έχει μεταφερθεί στη ΔΕΕ προκειμένου να εξεταστεί εξονυχιστικά για τυχόν στοιχεία, αποτυπώματα, γενετικό υλικό κλπ.

Το πρόσωπο που επικεντρώνονται οι Αρχές για τη δολοφονία του 54χρονου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει τρεις προσαγωγές.

Εστιάζουν ωστόσο οι αρχές σε ένα πρόσωπο, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει με την εμπλοκή του σε υπόθεση απαγωγής που είχε απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη.

Το πρόσωπο αυτό φαίνεται σε βίντεο μετά την δολοφονία σε απόσταση πάνω από ένα χιλιόμετρο να αφήνει την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε και πιθανόν με τον ίδιο ρουχισμό τον βλέπουν να επιβιβάζεται σε άλλη μοτοσυκλέτα που συνδέεται με αυτόν.

Σύμφωνα με τος ίδιες πληροφορίες αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προσαγωγή του σύντομα γιατί θεωρούσαν ότι θα έφευγε.

Ο ίδιος φέρεται να κρατά το στόμα του κλειστό.

Οι Αρχές έχοντας αυτά τα στοιχεία στη διάθεσή τους συνεχίζουν την έρευνά τους προκειμένου να δέσει η υπόθεση και να προχωρήσει ο τυχόν σχηματισμός δικογραφίας.

iefimerida.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ