ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Διεθνή ΜΜΕ πέθαναν για λίγες ώρες τον Μίνο Ραϊόλα

0

Ο 54χρονος Ιταλός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή, για... λίγες ώρες. Την είδηση μετέδωσαν όλα τα μεγάλα αθλητικά μέσα του πλανήτη.

Ωστόσο λίγο αργότερα με ανάρτησή του ο Ραϊόλα, πληροφόρησε τον πλανήτη ότι ζει!

"Τρέχουσα κατάσταση υγείας όσους αναρωτιούνται: εκνευρισμένος που με σκοτώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες. Επίσης, φαίνεται ότι έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ" ανέφερε σε tweet του.

Ο Ραϊόλα, είναι από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ μεταξύ άλλων έχει στο πελατολόγιό του μεγάλα ονόματα, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χάλαντ.

Όπως γράφει το SPORT24, τον Ιανουάριο ο Ραϊόλα έχει εισαχθεί στην εντατική σε νοσοκομείο του Μιλάνου με πρόβλημα στους πνεύμονες, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη, ενώ υπεβλήθη και σε επέμβαση. Έμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες πριν να πάρει τελικά το εξιτήριο.

Ο Ραϊόλα έχει γεννηθεί στην Ιταλία το 1967 και ήταν από τους ατζέντηδες που κινούσαν τα νήματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Από τα χέρια του είχαν περάσει επίσης οι Μπέργκαμπ, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα και Μόιζε Κεν.

Ο Ιταλός μετανάστευσε στην Ολλανδία και μεγάλωσε παίζοντας στην Χάαρλεμ. Ο Ραϊόλα έγινε γνωστός όταν πραγματοποίησε τη μεταγραφή του νεαρού τότε, Ολλανδού επιθετικού, Ντένις Μπέργκαμπ στην Ίντερ.

news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ