ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίθεση με καυστικό υγρό σε 26χρονο στο Ρέθυμνο: Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης - Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι δράστες

0

 Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα πήραν οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση με καυστικό υγρό σε έναν 26χρονο άντρα τέλη Ιουλίου. Οι αρχές αναζητούν και τον τρίτο δράστη της υπόθεσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας φαίνεται πως είχε κτηματικές διαφορές με τον 40χρονο συλληφθέντα, με τον δεύτερο να οργανώνει το σχέδιο εξόντωσης

  •     Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές
  •     Τη Δευτέρα απολογούνται οι συλληφθέντες
  •     Αναζητείται και τρίτο πρόσωπο για την επίθεση στον άτυχο άνδρα
  •     Σατανικό οργανωμένο σχέδιο για την επίθεση στον 26χρονο
  •     Έστησαν καρτέρι στον νεαρό άνδρα και του πέταξαν καυστικό υγρό στο πρόσωπο
  •     Σοκάρει το χρονικό της επίθεσης
  •     Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι δράστες

Στη σύλληψη δύο αντρών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο για την επίθεση με καυστικό υγρό εις βάρους ενός 26χρονου άντρα στις 31 Ιουλίου, ενώ αναζητείται και τρίτο πρόσωπο που φαίνεται πως σχετίζεται με την ανατριχιαστική υπόθεση.

Πρόκειται για έναν 40χρονο άντρα ο οποίος φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, και κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να πλήρωσε τον 50χρονο έτερο συλληφθέντα και έναν ακόμη άντρα, τον οποίο αναζητά η αστυνομία, ώστε να επιτεθούν στον 26χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος έως τώρα αρνείται τα πάντα, ενώ ο 50χρονος φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησε, κατηγορώντας τον πρώτο για ηθική αυτουργία.

Του έστησαν καρτέρι

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης σοκάρουν και έχουν συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Όλα συνέβησαν το πρωί της 31ης Ιουλίου στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο, αφότου ο 26χρονος είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του ώστε να πάει στη δουλειά, όταν δύο άντρες οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι και φορούσαν κράνη του πέταξαν καυστικό υγρό στο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο άτυχος νεαρός άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, με εργαζόμενους σε παρακείμενη επιχείρηση να σπεύδουν, καλώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 26χρονος είναι καλά στην υγεία του, καθώς το υγρό δεν του προκάλεσε ευτυχώς σοβαρά τραύματα, ενώ οι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη βλάβη και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ